Αράχωβα: Άγνωστο το άτομο στο οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα
«Δεν υπήρξε ύποπτος ο εστιάτορας»

 

 

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών και ανακριτικών Αρχών για την εύρεση, ή μη ενόχου σχετικά με την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα, την ώρα που ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος αγνώστου.

Η ταυτότητα του ατόμου, στο οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα, παραμένει άγνωστη ενώ αναμένονται τις επόμενες ημέρες ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του χάσκι.

Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη, εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου.

Αράχωβα: Τι δηλώνει ο δικηγόρος του εστιάτορα

 

 

Η Ντόρα Κρητικοπούλου, δικηγόρος του εστιάτορα στην Αράχωβα, τον οποίον είχαν βάλει στο κάδρο για την κακοποίηση και τη θανάτωση του Όλιβερ, μίλησε στο Mega και διέψευσε πως ο εντολέας της υπήρξε ποτέ ύποπτος στην υπόθεση.

«Επί τέσσερις μήνες έχει διασυρθεί με ψευδείς πληροφορίες, που διαχέονται στο διαδικτύο πανελληνίων και παγκοσμίως. Τέσσερις μήνες είναι απίστευτο αυτό που έχουμε κληθεί να διαχειριστούμε και με πολύ γρήγορες διαδικασίες έχουν μεταβεί οι φάκελοι στους εισαγγελείς και ξεκινούν οι προκαταρκτικές εξετάσεις των υπόπτων μηνυθέντων» είπε η κα. Κρητικοπούλου.

«Μονομερώς έχει ακουστεί όλο αυτό το διάστημα ένα ψευδές αφήγημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν κλήθηκε ούτε ως ύποπτος γιατί δεν υπάρχει η ελάχιστη ένδειξη. Αντιθέτως υπάρχουν διαφορετικές ενδείξεις και στοιχεία, που χειρίζονται οι ανακριτικές Αρχές, οι εισαγγελείς κια το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει τις έρευνες» πρόσθεσε η δικηγόρος του εστιάτορα στην Αράχωβα.

«Δεν υπήρξε ποτέ ύποπτος, δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του», ενώ κληθείσα να απαντήσει στο ερώτημα γιατί στοχοποιήθηκε ο εντολέας της, σημείωσε πως «η ιστορία ξεκίνησε από κάποιους, γιατί υπήρχε ανάγκη να υπάρξει κάποιος ύποπτος. Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές έψαχναν εάν υπήρχε κάποιος ύποπτος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
46'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
46'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;