Καιρός: Πώς θα είναι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Η πρόγνωση Αρναούτογλου για τις βροχές

Τον καιρό για τις επόμενες ημέρες, και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (22-25/3) προδιέγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στο σημερινό καιρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Η γενική εικόνα μας δίνει καιρό αίθριο, με κατά τόπους νεφώσεις και βροχές, στη διάρκεια του Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας.

Ο καιρός το Σάββατο 23/3

Όπως σημείωσε ο κ. Αρναούτογλου, το βαρομετρικό χαμηλό που θα επηρεάσει μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας την Παρασκευή, θα αρχίσει να υποχωρεί προς τα νότια τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, με αποτέλεσμα η Αττική να έχει μόνο λίγη συννεφιά, η οποία στην πορεία της ημέρας θα διασκορπιστεί.

Ανάλογη δεν θα είναι η εικόνα στα νησιά του νότιου Ιονίου και στη νοτιοδυτική και δυτική Πελοπόννησο, όπου το άκρο της κακοκαιρίας ενδέχεται να προκαλέσει βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ δεν αποκλείεται να επηρεάσει και περιοχές της Κρήτης.

Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος με σποραδικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι, στα 3 με 5 και κατά τόπους 6 μποφόρ, ενώ οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν από τους 14 μέχρι τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 24/3

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με μερικά σύννεφα που θα παρατηρηθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, που θα πυκνώσουν, με σποραδικές βροχές, μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα στραφούν προς νότιοι και θα πνέουν τοπικά έως και 6 μποφόρ, με μέγιστη θερμοκρασία 21 βαθμών.

25η Μαρτίου

Οι θερμοκρασίες θα δουν άνοδο και θα αγγίξουν τους 22 βαθμούς τοπικά, με τις βόρειες περιοχές της χώρας να βιώνουν ελαφρώς χαμηλότερο θερμόμετρο, λόγω μίας ατμοσφαιρικής διαταραχής που θα περάσει πάνω από τον ελλαδικό χώρο, που θα αφήσει σποραδικές μπόρες στα δυτικά και βόρεια λίγο πριν το μεσημέρι.

Ωστόσο, ο καιρός θα είναι αίθριος για το υπόλοιπο της ημέρας, αν και με ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους που θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Όπως αναφέρθηκε, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στην Αττική θα επικρατεί η γενικότερη εικόνα του καιρού, καθώς θα είναι καθ’ όλα αίθριος. ο Σάββατο οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν τους 17 βαθμούς, ενώ την Κυριακή τους 21 βαθμούς Κελσίου, με πιθανότητα συννεφιάς τοπικά, χωρίς περαιτέρω καιρικά φαινόμενα.

Την 25η Μαρτίου, Δευτέρα, το λεκανοπέδιο θα λούζεται στον ήλιο, με μέγιστη θερμοκρασία 22 βαθμών κελσίου, αφού δεν θα επηρεαστεί διόλου από το σύντομο βαρομετρικό χαμηλό που θα πλήξει τη χώρα περιφερειακά.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
30'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
30'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
15 - 23
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
2'
11 - 13
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;