Beauty of Joseon: Τι «παίζει» με το viral κορεατικό αντιηλιακό του TikTok;
Το Relief Sun Rice + Probiotics της Beauty Of Joseon είναι το αντιηλιακό που έχει λατρέψει όλο το TikTok!

Τα τελευταία χρόνια η κορεατική κουλτούρα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας. Εκτός από τα K-Dramas, τις ταινίες και την K-Pop, η Κορέα έχει αρχίσει να κατακτάει και έναν ακόμη κλάδο, αυτόν της ομορφιάς.

@beautyofjoseon_official How much sunscreen to apply? 🤔 #sunsreen #sunscreenviral #sunscreenreview #sunscreenisimportant #sunscreentips #sunscreen101 #beautyofjoseon #beautyofjoseonsunscreen #reliefsun #skincare #skincaretips #skincare101 #skincareproducts #선크림 #조선미녀 #조선미녀선크림 #fyp #fypシ ♬ 오리지널 사운드 – Beauty of Joseon

Το K-Beauty, λοιπόν, έχει αρχίσει να γίνεται πασίγνωστο σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού οι Κορεάτες και οι Κορεάτισσες φημίζονται για τον τρόπο με τον οποίο περιποιούνται την επιδερμίδα τους. Ένα από τα κορεατικά brands που έχουν ξεχωρίσει είναι το Beauty of Joseon, το οποίο οι περισσότεροι ανακαλύψαμε μέσα από το TikTok λόγω ενός προϊόντος της εταιρείας που έγινε το απόλυτο viral.

Πρόκειται για το Beauty Of Joseon: Relief Sun Rice + Probiotics, το οποίο έχει αγαπηθεί ευρέως από άντρες και γυναίκες. Γιατί, όμως, αγαπήθηκε τόσο πολύ στο TikTok;  Το συγκεκριμένο αντιηλιακό έχει αρκετά κρεμώδη υφή, η οποία σε συνδυασμό με τα προβιοτικά και τις βιταμίνες B, C, και Ε ενυδατώνουν το πρόσωπο προστατεύοντάς το παράλληλα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Επιπλέον, αν και το αντιηλιακό, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι αρκετά κρεμώδες, οι περισσότεροι χρήστες στο TikTok τόνισαν ότι δεν «κάθεται βαρύ» στο δέρμα και πως απορροφάται στο άψε σβήσε. Αυτό είναι ένα από τα πιο «δυνατά» πλεονεκτήματά του, αφού πολλές φορές τα αντιηλιακά με πολύ υψηλή προστασία και 50 δείκτη προστασίας δεν απορροφόνται γρήγορα και το πρόσωπο φαίνεται πολύ άσπρο (κάτι σα να σου παραέβαλε αντιηλιακό στη θάλασσα η μάνα σου).

Ε αυτό, σύμφωνα με τα reviews όσων το εκθειάζουν στο TikTok δεν «παίζει» με αυτό το αντιηλιακό.

@carewithkate Officially obsessed with this UV camera #beautyofjoseon #sunscreenreview #uvcamera ♬ original sound – Care with Kate

@makeupbymonicaa Replying to @lizzie #stitch with @Harika Talluri FINALLY trying the FAMOUS @Beauty of Joseon sunscreen on brown skin 🤎 #browngirlsunscreen#viralsunscreen#beautyofjoseonsunscreen#nowhitecastsunscreen#browngirlskincare ♬ original sound – Monica Ravichandran ✨

 

 

@denverskindoc Is this popular rice spf WORTH the hype? #review #beautyofjoseon #dermtok #denverskindoc #sunscreen #kbeauty #asianbeauty ♬ original sound – Dr. Scott Walter | Derm

Συνεπώς, το αντιηλιακό της Beauty of Joseon έγινε viral στο TikTok, επειδή άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο το δοκίμασαν και το βρήκαν ελαφρύ, προστατευτικό και ενυδατικό. Έτσι, το εκθείασαν τόσο πολύ, που έγινε το απόλυτο beauty product.

Δεδομένου ότι η Άνοιξη έχει φτάσει και επισήμως (Εαρινή Ισημερία έχουμε σήμερα ντε) και το καλοκαίρι πλησιάζει, οι καλύτερες ημέρες κυριολεκτικά έρχονται και έτσι, ένα καλό αντιηλιακό να είναι must. Πιστεύουμε ότι το Beauty Of Joseon: Relief Sun Rice + Probiotics μάλλον αποτελεί μία καλή επιλογή για σένα.

Μπορείς να βρεις το viral αντιηλιακό της Beauty of Joseon εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;