Διονύσης Ατζαράκης: Σε δυόμιση λεπτά «πετσόκοψε» την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση του Κολωνού
Διονύσης Ατζαράκης: Στο νέο του βίντεο καυτηριάζει την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση του Κολωνού - «Άλλη απελπισία κι εκεί»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionysis Atzarakis (@dionysisatzarakis)

Ο Διονύσης Ατζαράκηςο αγαπημένος YouTuber με τα αστεία video που γίνονται viral και ανάρπαστα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, επέστρεψε με νέο βίντεο. Αυτή την φορά, όμως, ο γνωστός YouTuber ασχολείται με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και την αθώωση του Ηλία Μίχου.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελική πρόταση της προηγούμενης εβδομάδας πρότεινε την απαλλαγή του βασικού κατηγορουμένου, Ηλία Μίχου, για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης. Η εισαγγελική πρόταση προκάλεσε σφοδρές αρκετές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες πολιτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Διονύσης Ατζαράκης, λοιπόν, στο νέο του βίντεο βρίσκεται σε ρόλο παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων και «κατακεραυνώνει» την εισαγγελική πρόταση με «όχημα» τη σάτιρα. Στην αρχή ο Διονύσης Ατζαράκης παρουσιάζει τις ειδήσεις λέγοντας πως η εισαγγελική πρόταση ζητάει ο Ηλίας Μίχος να μην καταδικαστεί διορθώνοντας λίγο μετά τον εαυτό του, γιατί πιστεύει ότι έχει γίνει κάπιοιο λάθος από το υποτιθέμενο κοντρόλ. Ό,τι δηλαδή πιστεύαμε και όσοι ακούσαμε την είδηση αρχικά.

Στη συνέχεια το υποτιθέμενο κοντρόλ τον ενημερώνει ότι αυτή είναι η σωστή είδηση και οι ατάκες που έπονται να «πέφτουν» η μία μετά την άλλη και να διακατέχονται από την απαραίτητη δόση ειρωνείας.

«Η εισαγγελική τοποθέτηση έκανε λόγο για αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία» λέει στη συνέχεια ο Διονύσης Ατζαράκης και προσθέτει: «Α ήταν από αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα, που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι polly pocket στα Jumbo, κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο. Λογικό».

Το βίντεο αναρτήθηκε στο social media με την απλή, λιτή και γεμάτη νόημα λεζάντα «Υπόθεση Κολωνού. Άλλη απελπισία κι εκεί». Και νομίζουμε ότι τα είπε όλα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;