Κολωνός: Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό - Την ενοχή για τέσσερα από τα αδικήματα ζητάει ο εισαγγελέας
Ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του, σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και για τους άλλους 25 κατηγορούμενους.

Την ενοχή του Ηλία Μίχου στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό (όχι για βιασμό) πρότεινε ο εισαγγελέας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 55χρονου Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αντιθέτως, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του, σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και για τους άλλους 25 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;