Survivor 2024: Αποχώρησε και φεύγοντας άφησε «αιχμές» για τον Τζέιμς Καφετζή
«Το όνειρο του Τζέιμς να φύγω από το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα»

 

 

 

 

 

 

 

Τέσσερις γυναίκες βρέθηκαν αντιμέτωπες στη μάχη προς αποχώρηση το βράδυ της Πέμπτης από το Survivor 2024.

Οι Ευγενία Μπόρλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Aira Adomaityte και Μαριλίνα Βακονδίου έδωσαν μάχη για τη παραμονή, αλλά τελικά η τελευταία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, όπως είχε γράψει το neolaia.gr.

Τρεις Μπλε και μια Κόκκινη, ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με την Μαριλίνα Βακονδίου να είναι αυτή που παίρνει τη «βάρκα της επιστροφής» για τη πατρίδα.

Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση η Aira Adomaityte είχε τα καλύτερα στατιστικά από τις τέσσερις παίκτριες και ήταν εκείνη που διάλεξε τον τελικό στόχο.

Η Aira Adomaityte αντιμετώπισε την Ευγενία Μπόρλα και η Μαριλίνα Βακονδίου την Χρύσα Χατζηγεωργίου, στους δυο πρώτους αγώνες. Υπήρξε ανησυχία όταν αρχικά η Μαριλίνα Βακονδίου και στη συνέχεια η Aira Adomaityte χτύπησαν τα κεφάλια τους στις κατασκευές και χρειάστηκε να σταματήσουν για τις πρώτες βοήθειες.

Η Ευγενία Μπόρλα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου επικράτησαν στους πρώτους αγώνες και η τελική μάχη έγινε μεταξύ της Aira Adomaityte και της Μαριλίνα Βακονδίου.

Με σκορ 4-1, η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας επικράτησε της πρώην συμπαίκτριάς της, αναγκάζοντάς την να αποχωρήσει από το Survivor. Με δάκρυα στα μάτια η Aira Adomaityte αγκάλιασε τη Μαριλίνα Βακονδίου μετά το πέρας του αγώνα.

Με δάκρυα στα μάτια η Aira Adomaityte είπε πως δεν την πείραξε που δυσκολεύτηκε με το στόχο, αλλά την πειράζει που εκείνη ήταν που «έδιωξε» τη Μαριλίνα Βακονδίου από το Survivor 2024.

Η Μαριλίνα Βακονδίνου είπε ότι «φεύγει γεμάτη» και πως έκανε δυνατές φιλίες και κέρδισε μέσα από το παιχνίδι. «Το όνειρο του Τζέιμς να φύγω από το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα», πρόσθεσε η παίκτρια των Μαχητών.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;