Survivor 2024: Τι συμβαίνει τελικά με τον Τζέιμς Καφετζή και το reality επιβίωσης;
Survivor 2024: Όλο το παρασκήνιο της απουσίας του Τζέιμς Καφετζή

 

 

 

 

 

 

Ο Τζέιμς Καφετζής από ό,τι φαίνεται επέστρεψε στο Survivor 2024 και έτσι καθησυχάστηκαν οι φαν του. Όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη αναρωτιούνται αν όντως ο Τζέιμς ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς -όπως είπε ο Τριαντάφυλλος στα social media.

Σήμερα (14/3) η εκπομπή «Πρωινό Σουσού», παρουσίασε αναλυτικές λεπτομέρειες για όλα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τζέιμς λοιπόν, ο οποίος αμείβεται με 12.000 ευρώ την εβδομάδα, πιάστηκε για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Πριν από τα συμβούλια η παραγωγή δίνει στους παίκτες λίγο ρύζι για να μην τους πάρει ο ύπνος από την εξάντληση και την πείνα. Οι Μπλε όμως είχαν κερδίσει το έπαθλο και ήταν φαγωμένοι. Ο Τζέιμς λοιπόν έκανε κάτι που συνηθίζουν πολλοί παίκτες, παρότι απαγορεύεται. Έβαλε το ρύζι στην τσάντα του για να το φάει όταν πεινάσει.

Όμως, επιστρέφοντας στα πρόχειρα καταλύματα, η παραγωγή έψαξε τις τσάντες των παικτών, πιθανόν διότι κάποιος είχε «καρφώσει» το γεγονός, και του πήρε το ρύζι.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς μαζί με τρεις ακόμα παίκτες συνελήφθησαν να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια. Και, αντί άλλης ποινής, η παραγωγή πρότεινε στον Τζέιμς να παραιτηθεί της αμοιβής του για μία εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο παίκτης να ζητήσει να αποχωρήσει άμεσα. Όμως, το παιχνίδι το οποίο δεν είναι σε καλή φάση από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και λόγω τραυματισμών που κρατάνε κάποιους πολύ δυνατούς παίκτες εκτός αγώνων για μεγάλο διάστημα, όπως για παράδειγμα την Κατερίνα Δαλάκα. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή δεν έχει περιθώρια να χάσει κι άλλον ένα γνωστό παίκτη, ο οποίος έχει μεγάλο και φανατικό κοινό.

Έτσι, ο Τζέιμς Καφετζής θα κάνει σήμερα την εμφάνισή του κανονικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;