Τζέιμς Καφετζής: Οι φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης από το Survivor 2024 και η απουσία του από το trailer
Στο trailer που κυκλοφόρησε το βράδυ της Τρίτης (12/3), δεν φαίνεται σε κανένα πλάνο ο Τζέιμς, τόσο στον αγώνα όσο και στην καλύβα των Μαχητών.

 

 

 

Κάτι γίνεται με τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 2024, όπως αποκάλυψε σε μια σειρά από stories στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ο Τζέιμς αποχώρησε και πως βρίσκεται στο ξενοδοχείο, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι έχει τεθεί εκτός παιχνιδιού.

Η πληροφορία που έδωσε ο Τριαντάφυλλος δημιούργησε αναστάτωση στο Twitter, με αρκετούς να διαψεύδουν ότι ο 27χρονος παίκτης έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από πιο πολυσυζητημένους και αγαπητούς παίκτες στο φετινό Survivor, του οποίου είσοδος έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι.

Μετά τον σάλο, ο Τριαντάφυλλος επανήλθε με νέο story στο οποίο αναφέρει ότι ο James δεν θα βρίσκεται στο συμβούλιο του σημερινού (13/3) επεισοδίου. «Θα δείτε πως ο James δεν θα είναι στο συμβούλιο», έγραψε.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, ο Τριαντάφυλλος  ανέβασε νέο story, στο οποίο τα βάζει με το Twitter. Ο τραγουδιστής επικαλείται ότι τον δικαιώνει το νέο τρέιλερ, στο οποίο δεν φαίνεται πουθενά ο James. «Τι έγινε ρε παιχταράδες του Χ, που είναι ο Τζέιμς στο τρέιλερ;», αναφέρει.

Πράγματι στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το βράδυ της Τρίτης (12/3), δεν φαίνεται σε κανένα πλάνο ο Τζέιμς, τόσο στον αγώνα όσο και στην καλύβα των Μαχητών. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα πλάνο από το συμβούλιο του νησιού. Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης είναι απομονωμένος στο ξενοδοχείο και γίνονται προσπάθειες να επιστρέψει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να λύσει τις απορίες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;