Ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 32χρονο - Έρευνα για βίντεο που προσκόμισε το θύμα
Η εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση, η οποία στρέφεται εναντίον του θύματος, για βίντεο που τράβηξε από το επίμαχο επεισόδιο.

 

 

Ποινική δίωξη για εξύβριση και απειλή, με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 32χρονου που συνελήφθη για ομοφοβική επίθεση εναντίον 21χρονου, μέλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί στο ακροατήριο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, η εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση, η οποία στρέφεται εναντίον του θύματος, για βίντεο που τράβηξε από το επίμαχο επεισόδιο.

Δύο 24ωρα μετά το ομοφοβικό επεισόδιο που δέχθηκε το 21χρονο θύμα στην πλατεία Αριστοτέλους, το οποίο οδήγησε στη σύλληψη 21 ατόμων, το ίδιο άτομο κατήγγειλε ότι δέχθηκε ακόμα μία λεκτική επίθεση από δύο άτομα.

Αυτή τη φορά στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας.

Αφού απευθύνθηκε στην Αστυνομία, υπέβαλε μήνυση και ακολούθησε έρευνα, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί ο 32χρονος.

Το δεύτερο καταγγελλόμενο πρόσωπο παραμένει άγνωστο.

Θεσσαλονίκη – Ομοφοβική επίθεση: Τα στοιχεία για τον 32χρονο

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 32χρονος φέρεται να έχει καταδικασθεί κατά το παρελθόν για οπαδικό επεισόδιο σε αγώνα βόλεϊ και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, τους οποίους εξετάζεται αν έχει παραβιάσει.

Η ταυτοποίησή του έγινε με βάση βίντεο που τράβηξε και προσκόμισε το 21 ετών θύμα, όπως προκύπτει από την έγκληση που υπέβαλε.

Για τον λόγο αυτό, η εισαγγελέας παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής έρευνας για να διαπιστωθεί αν τέλεσε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;