Αντώνης Κανάκης για ομοφοβική επίθεση: «Δεν είχαμε ιδιαίτερα τιμητικό Σαββατοκύριακο για τη Θεσσαλονίκη μας»
Αντώνης Κανάκης: «Πότε επιτέλους κάποιος στα σοβαρά θα ασχοληθεί με τα αίτια;»

Στα ντροπιαστικά γεγονότα της ομοφοβικής επίθεσης στην πλατεία Αριστοτέλους αναφέρθηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο μία πολυπληθής ομάδα τραμπούκων επιτέθηκε σε δύο τρανς άτομα εκτοξεύοντας προς το μέρος τους αντικείμενα, μπουκάλια και πέτρες.

«Δεν είχαμε ιδιαίτερα τιμητικό Σαββατοκύριακο για τη Θεσσαλονίκη μας, ήταν θλιβερά τα πράγματα. Και το Σάββατο και στο ντοκιμαντέρ με τον Στέφανο Κασσελάκη. Τι να κάνουμε… Είναι οι εποχές… Πάμε προς τα πίσω αντί να πηγαίνουμε μπροστά» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Κάθε φορά που τα συζητάμε αυτά τα πράγματα εντάξει τα καταδικάζουμε αλλά πότε επιτέλους κάποιος στα σοβαρά θα ασχοληθεί με τα αίτια; Γιατί έχει τόσο έντονα η νεολαία, η πιτσιρικαρία την ανάγκη να συμπεριφέρεται βίαια και ο ένας προς τον άλλο και προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά όχι μόνο να το καταδικάζουμε».

«Εννοούμε το κράτος, να ψάξει να βρει τα αίτια και υπάρχει περίπτωση να μπορούν να διορθώσουν και τρία πράγματα. Αν ασχοληθούν ειδικοί, επιστήμονες και δώσουν στην κυβέρνηση κάποιες βασικές αιτίες που οδηγούν τους νέους στην ανήλικη βία μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση και να διορθωθεί το πράγμα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;