Σεπόλια: Ενταση σε πορεία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας
Προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται δίπλα από το μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου.

Ενταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πορείας την Τετάρτη στα Σεπόλια, στον απόηχο της εισαγγελικής πρότασης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης.

Στην πορεία, για την οποία είχαν απευθύνει κάλεσμα οργανώσεις και συλλογικότητες, έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 150 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 20:20, επικράτησε ένταση όταν άτομα πέταξαν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Μάλιστα, προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται δίπλα από το μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου.

Σεπόλια: Εισαγγελική πρόταση για τη μητέρα της 12χρονης και τον Μίχο

Νωρίτερα, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του 55χρονου Ηλία Μίχου για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας.

Την ίδια στιγμή, η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος για σειρά άλλων αδικημάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλική κακοποίηση και τη σεξουαλική έκδοση της ανήλικης. Ειδικότερα, ζητήθηκε η καταδίκη του για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που είχε την εμπιστοσύνη της ανήλικης, οπλοκατοχή (είχε δύο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Παράλληλα, την ενοχή της μητέρας της 12χρονης πρότεινε η εισαγγελέας. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, η μητέρα της ανήλικης πρέπει να κριθεί ένοχη για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενούς της, αλλά και για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας, με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που είχε την επιμέλεια και τη φροντίδα της ανήλικης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;