Just the 2 of Us: Το κοινό ανέτρεψε και πάλι τα δεδομένα - Το ζευγάρι που αποχώρησε
Το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Just the 2 of Us».

 

Στη σκηνή του «Just the 2 of Us» βρέθηκαν για μια ακόμα φορά βρέθηκαν τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των τεσσάρων κριτών στο πλατό όσο και το κοινού που παρακολουθούσε το μουσικό σόου του Alpha από το σπίτι.

Σε αυτή τη νέα μαραθώνια σε διάρκεια βραδιά, τα περισσότερα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Κάποιοι κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις του πίνακα κατάταξης, ενώ ορισμένοι απογοήτευσαν την κριτική επιτροπή και βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης.

Σύμφωνα με την βαθμολογία της Καίτης Γαρμπή, του Σταμάτη Φασουλή, της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου, στην κορυφή βρέθηκαν επτά ζευγάρια. Ο λόγος για τον Γιώργο Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, τον Στέλιο Δρουμαλιά με την Άντζελα Δημητρίου, τον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο με την Daphne, τον Μανώλη Κλωνάρη με την Ζωή Παπαδοπούλου, τον Θανάση Πάτρα με την Φαίη Ρουμπίνη και τον Σωτήρη με τον Φειδία από το Fame Story.

Στον αντίποδα, την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αυτό το live του «Just the 2 of Us» βρέθηκαν ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη με την σκηνική τους προσπάθεια.

Όπως πάντα, όμως, τον τελευταίο λόγο στο μουσικό σόου του Alpha είχε το τηλεοπτικό κοινό. Τις τελευταίες εβδομάδες το κοινό έχει ανατρέψει τις βαθμολογίες των κριτών και έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, όσοι παίκτες είχαν μείνει στο πλατό -καθώς κάποιοι επαγγελματίες τραγουδιστές έπρεπε να βρεθούν στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται- θα μάθαιναν ποιο ζευγάρι θα αποχωρούσε από το «Just the 2 of Us». Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του μουσικού σόου, λοιπόν, ο συμψηφισμός της βαθμολογίας των τεσσάρων κριτών και της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Αλίνα Κωτσοβούλου και τον Πέτρο Ίμβριο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;