MasterChef 2024: Ανατροπή με την αποχώρηση - Ποιος παίκτης μαγείρεψε για τελευταία φορά
MasterChef 2024: Ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef 2024 βρέθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής, η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή. Οι τέσσερις παίκτες έδωσαν τη δική τους μάχη για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Οι τέσσερίς τους έπρεπε να τα δώσουν όλα σε μια απαιτητική δοκιμασία που ζητούσε από εκείνους τις πιο λεπτές γαστρονομικές τους δεξιότητες.

Λίγο πριν παρουσιάσουν οι σεφ και κριτές του MasterChef 2024 το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψει μαζί με τους αντιπάλους της, η Βιβή εξομολογήθηκε:

«Για μένα είναι η 4η φορά, που είμαι υποψήφια και η ψυχολογία είναι στα πατώματα»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2024 την καλεσμένη σεφ, Άλεξ Βασιλάτου η οποία και παρουσίασε ένα πιάτο που δεν επέτρεπε στους διαγωνιζόμενους το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία.

Aντιμετωπίζοντας αμφότεροι αρκετές δυσκολίες στη διάρκεια της δοκιμασίας, η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή ετοίμασαν τα πιάτα τους και τα έστειλαν προς δοκιμή στους κριτές και την καλεσμένη τους. Όπως γίνεται, πλέον, στις δοκιμασίες αποχώρησης του φετινού κύκλου, οι κριτές δοκίμασαν τα τέσσερα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποιον παίκτη του διαγωνισμού μαγειρικής.

Αφού βαθμολόγησαν λοιπόν την κάθε προσπάθεια, οι τρεις κριτές και η καλεσμένη τους βρέθηκαν μπροστά στους δυο άνδρες και στις δυο γυναίκες προκειμένου να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Η απόφαση είχε παρθεί και από το MasterChef 2024 κλήθηκε να αποχωρήσει ο Χρήστος!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;