Just the 2 of Us: Το κοινό ανέτρεψε τα δεδομένα - Το ζευγάρι που αποχώρησε
«Just the 2 of Us»: Η ψηφοφορία του κοινού ανέτρεψε ξανά τα δεδομένα και έδειξε την πόρτα της εξόδου σε ένα ζευγάρι που κανείς δεν περίμενε.

 

Με νέες μουσικές προκλήσεις ήρθαν αντιμέτωπο όλοι οι παίκτες  το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο του«Just the 2 of Us».  Όλα τα ζευγάρια θέλησαν να να κερδίσουν την προσοχή και την… βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, ενώ άλλοι, όπως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, απογοήτευσαν με την προσπάθεια τους.

Στο νέο live του πολύωρου σόου ξεχώρισε η στιγμή της Ζωής Παπαδοπούλου, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, όταν και δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση για την τραγωδία στα Τέμπη. Η ίδια εξομολογήθηκε με τρεμάμενη φωνή:

«Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μια υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια. Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη και στέλνω την αγκαλιά μου και την αγάπη μου στην οικογένεια της και σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων αυτών»

Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος του «Just the 2 of Us», όλα τα ζευγάρια βρέθηκαν στη σκηνή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανάθεση των κομματιών για το επόμενο live και να ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που θα αποχωρούσαν. Για κάποιους αυτή η βραδιά θα σήμανε και το τέλος στο ταξίδι στο μουσικό σόου.

Για ακόμα μία φορά, το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο το οποίο είχε τον τελευταίο λόγο. Έτσι, λοιπόν, λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως από το «Just the 2 of Us» αποχωρούν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Χρίστος Αντωνιάδης.

 

Στο άκουσμα του αποτελέσματος, η Βίκυ Σταυροπούλου αναφώνησε έκπληκτη:

«Με εντυπωσιάζει ο τρόπος που ψηφίζει το κοινό» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;