MasterChef 2024: Ο παίκτης που αποχώρησε - Έντονοι πανηγυρισμοί από ορισμένους
MasterChef 2024: Ηχηρή αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής

Στο MasterChef 2024, το βράδυ της Παρασκευής, τρεις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δώσουν μία μάχη για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Ο λόγος για τον Χρήστο, την Γεωργία και τον Σταμάτη που βρέθηκαν στην κουζίνα φορώντας τις μαύρες τους ποδιές.

Αρκετά νωρίς στη δοκιμασία, πιο ήρεμος αισθάνθηκε ο Χρήστος, ο οποίος και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στη δοκιμασία της τελευταίες ευκαιρία. Έτσι, οι άλλοι δυο παίκτες θα έπρεπε να τα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην τελική μονομαχία αποχώρησης του διαγωνισμού μαγεικής.

Η Γεωργία και ο Σταμάτης θα έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του Culinary Consultant του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Νίκου Θωμά. Είτε με την βοήθεια του εξώστη είτε και χωρίς, τα δυο πιάτα ετοιμάστηκαν και στάλθηκαν προς δοκιμή στους κριτές και τον καλεσμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη δοκιμασία του MasterChef 2024, οι σεφ κλήθηκαν να βαθμολογήσουν χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Σύσσωμη η τριάδα των κριτών του διαγωνισμού μαγειρικής μαζί με τον Νίκο Θωμά στάθηκαν απέναντι από τον Σταμάτη και τη Γεωργία για να ανακοινώσουν το αποτέλεσμα της βαθμολογίας τους για τα δύο πιάτα. Ανακοινώνοντας τη βαθμολογία της δοκιμασίας, εκείνη που έπρεπε να αποχωριστεί την μαύρη ποδιά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού ήταν η Γεωργία με 25 πόντους στην τελική δοκιμασία.

Η παίκτρια και απασχόλησε ιδιαίτερα το MasterChef 2024, με ορισμένους συμπαίκτες της να νιώθουν έως και ευτυχία για αυτή την εξέλιξη έχοντας εκφράσει πολλάκις σε προηγούμενα επεισόδια την έλλειψη συμπάθειας στο πρόσωπο της, ομολόγησε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

«Κάθε εμπόδιο για καλό λένε και, αφού το λένε, πάει να πει ότι κάτι άλλο καλό θα με περιμένει έξω» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;