Σωτήρης Κοντιζάς: Τα τρία του παιδιά, ο ρατσισμός, ο πατέρας του και... οι Γιαπωνέζες
Σωτήρης Κοντιζάς: Η επική ατάκα που είπε στον πατέρα του για... τις Γιαπωνέζες

 

Στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Cosmote TV φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς. Ο κριτής του MasterChef μίλησε για τα παιδιά του, τον ρατσισμό που βίωσε στην παιδική του ηλικία λόγω της ασιατικής του καταγωγής, ενώ αποκάλυψε και την επική ατάκα που είπε στον πατέρα του σχετικά με… τις Γιαπωνέζες.

Αρχικά, ο γνωστός σεφ είπε:

«Η μικρή, το ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι. Είναι «clarity of water», το διάλεξε η μητέρα μου αυτό το όνομα. Ο Κέντζι είναι «the second of health one» και η Αριάνα Τσιχίρο που είναι το όνομά της εμπνευσμένο από το Spirit in the Way»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε με χιούμορ ο γνωστός σεφ:

«Μου έκανε εντύπωση, γιατί μου λέει ο πατέρας μου «εμένα η μητέρα σου μου άρεσε γιατί ήταν Ιαπωνέζα, εσένα τι σου αρέσουν;» και του λέω: σίγουρα όχι οι Γιαπωνέζες, γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου»

 

Σε άλλη σημείο, ο Σωτήρης Κοντιζάς εξομολογήθηκε για το θέμα του ρατσισμού:

«Το Φουτζίτσου δεν το βάζω στην κατηγορία του ρατσισμού αλλά στην κατηγορία ότι η παιδική ηλικία είναι σκληρή. Το οτιδήποτε διαφέρει θα το βάλει σε μεγεθυντικό φακό και θα στο κοπανάει μέχρι να πας στο Πανεπιστήμιο. Το διαφορετικό μπορεί να το υποστηρίξει και να γίνει εφόδιο, όπλο»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε:

«Ήταν στο κομμάτι της διαφορετικότητας όπως ο άλλος είχε μεγάλα αυτιά ή που είχε τσίμπλες. Δεν το ένιωσα δηλαδή ως ρατσισμό. Αν στις μέρες μας είναι καλύτερα τα πράγματα; Νομίζω ότι είναι καλύτερα ναι»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;