Τέσσερις ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο των Όσκαρ 2024 -επιτέλους!- είναι εδώ. Έτσι, τα πράγματα είναι αρκετά ήσυχα με λίγες νέες ταινίες και σειρές να είναι διαθέσιμες για streaming, αλλά και στα Σινεμά. Επίσης, η εξαιρετική πορεία του «Dune: Μέρος Δεύτερο» μπορεί να ήταν και αυτό που έκανε τα στούντιο να μην κυκλοφορήσουν κάτι “μεγάλο” την εβδομάδα αυτή.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις σειρές και τις ταινίες που αξίζουν τον χρόνο σου την εβδομάδα αυτή.

Ταινίες

Damsel

Η Millie Bobby Brown πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία φαντασίας του Netflix. Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μία κοπέλα που αποφασίζει να πάρει τη μοίρα της στα χέρια της καθώς την καταδιώκουν δράκοι και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Η ιστορία και τα εφέ μπορεί να μην μας πείθουν σε κάθε στροφή και ανατροπή, όμως, η νεαρή ηθοποιός είναι αρκετά πειστική στον κεντρικό ρόλο και η ταινία είναι μία καλή επιλογή για ένα χαλαρό βράδυ του Σαββατοκύριακού σου.

Μαμά Γκλόρια

Ορφανή από μητέρα, η εξάχρονη Κλεό έχει μεγάλη αδυναμία στην νταντά της Γκλόρια. Όταν όμως η τελευταία πρέπει να επιστρέψει στο Πράσινο Ακρωτήριο, η Κλεό θα ταξιδέψει ως εκεί για να περάσουν το τελευταίο καλοκαίρι τους μαζί. Μία γλυκιά ματιά στην ενηλικίωση, την ύπαρξη, την απώλεια και την επικοινωνία.

Κάποια Μέρα θα Πούμε τα Πάντα ο Ένας στον Άλλον

Στην Ανατολική Γερμανία του 1990, η 19χρονη Μαρία, η οποία ζει στο αγρόκτημα των γονιών του αγοριού της Γιοχάνες, ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Χένερ. Έναν αρκετά μεγαλύτερό της, μοναχικό και αμφιλεγόμενο αγρότη που ζει εκεί κοντά. Ένα δράμα χαρακτήρων με πολιτικές προεκτάσεις που θα σου κρατήσει μία αρκετά καλή συντροφιά αν επιλέξεις να πας σε μία σκοτεινή αίθουσα.

Ricky Stanicky

Τρεις κολλητοί από την παιδική ηλικία κάνουν μια φάρσα που πάει στραβά -είχαν εφεύρει τον φανταστικό χαρακτήρα Ricky Stanicky για να τους βγάλει από τα προβλήματα. Είκοσι χρόνια αργότερα, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον ανύπαρκτο Ricky ως εύχρηστο άλλοθι για την ανώριμη συμπεριφορά τους. Η μεγάλη διάρκεια της ταινίας δεν βοηθάει ιδιαίτερα, ωστόσο, καταφέρνει να σε κάνει να γελάσεις αρκετά. Ειδικά, ο John Cena.

Σειρές

The Gentlemen

Ο Guy Ritchie μεταφέρει τηλεοπτικά την ομώνυμη ταινία του και μας χαρίζει μία σειρά στο Netflix για την οικογένεια, την κληρονομιά και με τη γνωστή αισθητική του καταφέρνει να ξεχωρίσει. Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν. Η γκανγκστερική κωμωδία είναι αυτό που ψάχνεις να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Extraordinary Season 2

Η κωμική σειρά με υπερήρωες επιστρέφει με τη δεύτερη εξαιρετική δεύτερη σεζόν της στο Disney+. Ο δεύτερος κύκλος συνεχίζει ακριβώς μετά το θεαματικό φινάλε του πρώτου, ακολουθώντας την Τζεν (Máiréad Tyers) στο περιπετειώδες ταξίδι της για να βρει την υπερδύναμη της. Μία σειρά που μπορείς να δεις με binge watch μέσα σε λίγες ώρες και το κατάλληλο αντίδοτο στο να περάσεις όμορφα από τον καναπέ σου.

The Regime

Μία πολιτική σάτιρα με την Kate Winslet σε έναν εξαιρετικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφού δεν έχει βγει από το παλάτι για αρκετό καιρό, η καγκελάριος Έλενα Βέρνχαμ έχει γίνει όλο και πιο παρανοϊκή και ασταθής, όταν στρέφεται σε έναν ασταθή στρατιώτη ως απίθανο έμπιστο. Η σειρά μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε, αλλά έχει κάτι να προσφέρει! Περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια!

Catch Me A Killer

Το Cosmote Series Marathon HD, μέσα στο Σαββατοκύριακο, φέρνει ένα αστυνομικό θρίλερ από την Βρετανία που θα σε κάνει να κολλήσεις. Ένας νεαρός δέχεται να βοηθήσει έναν άγνωστο και εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη. Ευθύς αμέσως, η αστυνομία στρέφεται για βοήθεια στην αναλύτρια ψυχολογικού προφίλ κατά συρροή δολοφόνων Μίκι Πιστόριους

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;