Τσικνοπέμπτη 2024: Με τι καιρό θα τσικνίσουμε;
Ο καιρός της Τσικνοπέμπτης στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Με άστατο καιρό θα γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη, με συνέπεια να προβληματίζεται αρκετός κόσμος αν θα στρώσει τραπέζι έξω, σε αυλή ή μπαλκόνι, ή στο σπίτι.

Αυτό το νέο «κύμα» κακοκαιρίας που θα χτυπήσει τη χώρα αύριο (7/3) θα είναι πολύ σύντομο και δεν αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλα προβλήματα.

Συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη (7/3) θα επικρατήσει μια αστάθεια από το ύψος της Πελοποννήσου και πιο βόρεια. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν μπόρες και κατά τόπους καταιγίδες. Προς τη νύχτα μάλιστα ο καιρός θα επιδεινωθεί αρκετά μέσα στο Αιγαίο και στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

Η Αττική δεν φαίνεται να επηρεάζεται ενώ πολύ μικρή πιθανότητα να δουν μπόρες έχουν τα πιο βόρεια τμήματα του νομού.

Ο καιρός σήμερα (6/3)

Η αστάθεια που επηρέασε τη χώρα μας απομακρύνεται σταδιακά και το βαρομετρικό χαμηλό εκτονώνεται στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Η μόνη περιοχή που δείχνει να επηρεάζεται σήμερα στην Ελλάδα θα είναι το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Εκεί αναμένεται να σημειωθούν μπόρες και πρόσκαιρες καταιγίδες αλλά μέσα στην ημέρα ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα ξεκινά με ήπιες καιρικές συνθήκες, ωστόσο προς το απόγευμα στον ηπειρωτικό κορμό θα αναπτυχθούν συννεφιές και θα δούμε βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο γυρνάνε σε βόρειους και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 17 μέχρι 19 βαθμούς.

Ο καιρός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο καιρός στην Αθήνα θα είναι φανερά βελτιωμένος και μόνο προς το απόγευμα θα υπάρχουν τοπικές συννεφιές και ίσως τοπικές μπόρες προς το βράδυ. Οι άνεμοι στραφούν σε βόρειους, βορειοδυτικούς και ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει κοντά στους 19 βαθμούς. Ήπιος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με συννεφιές και βροχοπτώσεις προς το απόγευμα, Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με τις εντάσεις στους στα 4 τοπικά και ίσως και 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 16 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1