GTA Online: Η Rockster ανακοίνωσε την νέα μεγάλη επέκταση του βιντεοπαιχνιδιού
Η Rockstar Games ανακοίνωσε τη νέα μεγάλη επέκταση του «GTA Online» - Πότε θα είναι διαθέσιμη;

Η Rockstar Games ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η επόμενο μεγάλη επέκταση του «GTA Online». Το δημοφιλές online βιντεοπαιχνίδι θα λάβει μέσα στις επόμενες μερικές ημέρες μέρος του «GTA V».

Συγκεκριμένα, θα λάβει το «The Cluckin’ Bell Farm Raid», το οποίο θα θα διατεθεί εντελώς δωρεάν για όλους τους παίκτες, σε όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο το παιχνίδι. Οι παίκτες θα λάβουν μια κλήση από τον Vincent Effenburger, τον πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Diamond Casino που τώρα είναι αξιωματικός του LSPD, ο οποίος θα προσκαλέσει τους παίκτες να εργαστούν μαζί και να καταρρίψουν ένα νέο καρτέλ που έχει μια παράνομη επιχείρηση στο εργοστάσιο Cluckin’ Bell στο Paleto Bay.

Στη νέα μεγάλη επέκταση του «GTA Online», οι παίκτες θα κληθούν να κυνηγήσουν αυτούς τους διεφθαρμένους τύπους και όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της Rockstar:

«Τώρα ήρθε η ώρα για τα κοτόπουλα να γυρίσουν στο σπίτι τους και να ξεκουραστούν»

Η επέκταση «The Cluckin’ Bell Farm Raid» για το «GTA Online» αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τις 7 Μαρτίου εντελώς δωρεάν για τις κονσόλες PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Δες επίσης: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;