Πέντε ταινίες και πέντε σειρές για να απολαύσεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Οι νέες σειρές και ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έρχεται γεμάτο με νέες σειρές και ταινίες για απολαύσεις είτε από την άνεση του καναπέ σου, είτε σε κάποια σκοτεινή αίθουσα. Δύο ακόμα ταινίες που έχουν βρεθεί υποψήφιες στα φετινά Όσκαρ (με τη μία να είναι ένα από τα φαβορί) κάνουν πρεμιέρα, ενώ μία σειρά που δεν πρέπει να χάσεις έφτασε στο Disney+.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ταινίες

The Banshees of Inisherin

Στην Ιρλανδία του 1923, ο Παντράικ έρχεται σε απόγνωση όταν ο καλύτερός του φίλος αρνείται να τον δει και να του μιλήσει. Προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνος του παραδίδει ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο. Η μαύρη κωμωδία του Martin McDonagh κατάφερε να συγκεντρώσει 9 υποψηφιότητες στα φετινά Όσκαρ, ενώ θεωρείται φαβορί σε αρκετές από αυτές. Μία ταινία για τη φιλία, αλλά και την ιστορία της Ιρλανδίας, που θα σε κάνει να σκεφτείς και να γελάσεις.

Women Talking

Κακοποιημένες κατ’ επανάληψη, οι γυναίκες μιας απομονωμένης κοινότητας Μενονιτών καλούνται να αποφασίσουν αν θα συγχωρήσουν τους άντρες τους, αν θα μείνουν να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους ή αν θα φύγουν ομαδικά. Μία ταινία για το #MeToo και τη γυναικεία κακοποίηση έρχεται από τη Sarah Polley. Η ταινία απέσπασε δύο υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2023 για Καλύτερη Ταινία και Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο. Μάλιστα, θεωρείται φαβορί για το δεύτερο βραβείο. Το ύφος θεατρικού έργου και τα σκούρα χρώματα, ίσως, να αποθαρρύνουν μερικούς, αλλά η ταινία έχει τον τρόπο της να σε συγκινεί.

Missing

Ένα σίκουελ της μικρής επιτυχίας “Searching” με διαφορετικό καστ και ιστορία, ελπίζει να φέρει πάλι το κοινό που αγάπησε την πρώτη ταινία στα Σινεμά. Αφού διαπιστώνει πως η μητέρα της έχει πάψει να επικοινωνεί από την Κολομβία όπου έχει πάει για διακοπές με τον καινούργιο σύντροφό της, η 18χρονη Τζουν προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της στο διαδίκτυο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την Storm Reid.

Το Ντερέκι

Μία ακόμα δραματική ταινία για τις οικογενειακές σχέσεις είναι διαθέσιμη στο Disney+. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών, 0 14χρονος Ντάριους εξερευνά τα όρια του ανδρισμού του μέσα από την ταραχώδη σχέση του με τον Μάλκολμ, τον αυστηρό πατέρα του, και την απρόσμενη καθοδήγηση του μυστηριώδους περιπλανώμενου Πόρτερ. Όταν ο Ντάριους αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα του Πόρτερ, μπλέκεται σε μία αντιπαράθεση μεταξύ των ανδρών που μπορεί να διαλύσει την οικογένειά του και να απειλήσει την ασφάλειά του.

We Have a Ghost

Μία ταινία για όλη την οικογένεια είναι διαθέσιμη στο Netflix από την Παρασκευή. Η ταινία είναι βασισμένη σε μια σύντομη ιστορία που ακολουθεί την οικογένεια του Κέβιν, όταν γίνεται viral αφού βρήκαν τον Έρνεστ, το φάντασμα που ζει στο νέο τους σπίτι.

Σειρές

Fleishman Is In Trouble

Το Disney+ μας χάρισε από την Τετάρτη μία σειρά για τις κρίσεις ηλικίας, τον χωρισμό, τις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς και μία σάτιρα για τη σημερινή κοινωνία. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του διαζυγίου του Toby Fleishman με την Rachel, αλλά και την εξαφάνιση της δεύτερης. Το μυστήριο της σειράς θα σε κρατήσει κολλημένο, αλλά τα μηνύματα της είναι αυτά που θα σε “στοιχειώσουν”.

Outer Banks Season 3

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς είναι διαθέσιμη στο Netflix. Μετά την απώλεια του χρυσού, αλλά και τη φυγή από τις Outer Banks, η νέα σεζόν βρίσκει τους Pogues να ξεβράζονται στην ξηρά ενός έρημου νησιού που, για λίγο, φαίνεται σαν ένα ειδυλλιακό καταφύγιο. Τα πράγματα, όμως, δεν αργούν να πάνε στραβά.

Formula 1: Drive to Survivor Season 5

Μία από τις πιο επιτυχημένης σειρές ντοκιμαντέρ του Netflix επέστρεψε με τον 5ο κύκλο της. Σε αυτόν θα δούμε ονόματα όπως τους Daniel Ricciardo και Lewis Hamilton, καθώς και ανερχόμενα αστέρια που θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν.

The Consultant

Ένα σκοτεινό και κωμικό θρίλερ, που επικεντρώνεται σε ένα εργασιακό περιβάλλον, με πρωταγωνιστή τον Christopher Waltz και βασισμένο στο μυθιστόρημα του 2015 του Bentley Little, είναι διαθέσιμο μέσω του Amazon Prime Video. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Brittany O’Grady, Nat Wolff και Aimee Carrero. Σκηνοθέτης είναι ο Matt Shakman του “WandaVision” και η μεταφορά προέρχεται από τον Βρετανό σεναριογράφο Tony Basgallop, που έγινε γνωστός από το “Servant”.

Staged

Ο David Tennant πρωταγωνιστεί σε μία κωμωδία που μπορείς να παρακολουθήσεις το πρωί της Κυριακής μέσα από το Cosmote Series Marathon HD. Εν μέσω πανδημίας και έπειτα από παρότρυνση του σκηνοθέτη, ο Μάικλ Σιν και ο Ντέιβιντ Τέναντ πείθονται να κάνουν τις πρόβες της παράστασής τους διαδικτυακά. Κορωνοϊός, εγκλεισμός, εγωισμοί… όλα δυσχεραίνουν την ομαλή συνεργασία.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;