Μάιλι Σάιρους: Η μητέρα της «έκλεψε» τον σύντροφο της μικρότερης κόρης της
Η Νόα Σάιρους ήταν σε σχέση με τον Ντομινίκ Πάρσελ, ο οποίος αργότερα ξεκίνησε να βγαίνει με τη μητέρα της και τελικά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2023

O Ντομινίκ Πάρσελ έγινε γνωστός σε όλον τον πλανήτη από το ρόλο του στο Prison Brake. Το Αύγουστο του 2023 παντρεύτηκε την Τις Σάιρους, μητέρα της Μάιλι στο Μαλιμπού.

Ήταν ο δεύτερος γάμος του Πάρσελ. Ο πρώτος διήρκεσε από το 1998 έως το 2008. Στο μεσοδιάστημα ο 54χρονος έγινε πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η Τις έχει 5 παιδιά. Πέραν της Μάιλι, είναι η μητέρα των Μπράντι, Μπράισον, Τρέις και Νόα. Χώρισε με τον σύζυγο της και μουσικό, Μπίλι Ρέι το 2022 -το διαζύγιο εκδόθηκε το 2023. Ήταν παντρεμένοι από το 1993.

Ο Μπράισον και η Νόα δεν πήγαν στο γάμο της μητέρας τους. Αντ’ αυτού, πόσταραν στα social media φωτογραφία τους σε εμπορικό κατάστημα. Η Νόα φορούσε t-shirt με τη φωτογραφία του πατέρα της.

Παρεμπιπτόντως, η Μάιλι Σάιρους απέφυγε να ευχαριστήσει τον Μπίλι Ρέι της και τη Νόα, στην τελευταία βράβευση της με Grammy.

Μάιλι Σάιρους: Τι έχει συμβεί;

Όπως αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντος του στο US Weekly, πριν ο Πάρσελ γίνει ζευγάρι με την Τις (το Νοέμβριο του 2022) ήταν φίλος με πλεονεκτήματα με τη νεαρότερη κόρη της, τη Νόα.

Σταμάτησαν να βλέπονται, όταν ο ηθοποιός έγινε ζευγάρι με τη μητέρα της 24χρονης, η οποία γνώριζε τη σχέση της κόρης της με τον Πάρσελ, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να τον διεκδικήσει. Πρόσφατα αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη με τον νυν σύζυγο της επί χρόνια και ότι είχε αγνοήσει ένα φιλικό μήνυμα που της είχε στείλει εκείνος το 2016. Όλα άλλαξαν όταν πια, ήταν αδέσμευτη.

Η πηγή που επιβεβαίωσε τη φήμη είπε και ότι «η Τις δεν έδωσε ποτέ στη Νόα την ευκαιρία να μιλήσει για όλα αυτά, πριν το γάμο».

Η Τις κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός στο podcast που έχει με την κόρη της, Μπράντι, όταν ρώτησαν τον καλεσμένο τους, Wiz Khalifa ποια είναι η πιο τρελή φήμη που έχει ακούσει και τον αφορά.

Εκείνος δεν είχε κάποια απάντηση να δώσει, με την Μπράντι να απευθύνει την ερώτηση στη μητέρα του, που… πήγε πάσο.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;