Μπράντλεϊ Κούπερ: «Κυκλοφορούσαμε γυμνοί στο σπίτι με τον πατέρα μου και κάναμε μπάνιο μαζί»
«Νιώθω πολύ άνετα όταν είμαι γυμνός»

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ότι νιώθει πολύ άνετα να κυκλοφορεί γυμνός μέσα στο σπίτι του, αφού όπως εξήγησε, ο πατέρας του έκανε το ίδιο πράγμα όσο μεγάλωνε.

Ο 49χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο επεισόδιο του podcast «Armchair Expert» του Νταξ Σέπαρντ, όπου ο οικοδεσπότης παραδέχτηκε ότι η οικογένειά του ήταν «συνέχεια γυμνή μέσα στο σπίτι».

«Κι εμένα το ίδιο», απάντησε ο Κούπερ και συμπλήρωσε: «Και παρεμπιπτόντως, έτσι ήμουν κι εγώ. Όχι με τη μαμά μου, αλλά με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα γυμνός, έκανα πάντα ντους μαζί του». Ο Σέπαρντ τότε τον ρώτησε αν νιώθει άνετα να είναι γυμνός, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Απόλυτα».

Μπράντλεϊ Κούπερ: Ο θάνατος του πατέρα του

O πατέρας του ηθοποιού, Τσαρλς Κούπερ, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 2011. Ο σταρ επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον θάνατο του και όπως έχει πει σε διάφορες συνεντεύξεις, ο πατέρας του πέθανε στα χέρια του ηθοποιού.

Το 2019, ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά το τραγικό γεγονός, σε μια εξομολόγηση στο «Oprah’s SuperSoul Conversations»: «Σταμάτησα να ιδρώνω για πράγματα που ίδρωνα πριν από αυτό. Ο θάνατος του άλλαξε και τον τρόπο που ήμουν ως ηθοποιός και άρχισα να ζω τη ζωή μου με διαφορετικό τρόπο».

Είπε επίσης: «Θυμάμαι εκείνη τη στιγμή, σήκωσα το βλέμμα μου και νόμιζα ότι όλα ήταν διαφορετικά. [Έγινα] πιο δυνατός, πιο ανοιχτός, πιο πρόθυμος να αποτύχω… Η πραγματικότητα της θνησιμότητας σε χτυπάει σαν τόνος από τούβλα».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;