Αυστρία: 17 έφηβοι κακοποιούσαν σεξουαλικά 12χρονη για μήνες
Δύο από τους κακοποιητές του κοριτσιού ήταν κάτω των 14 ετών

Μια νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού από συνομηλίκους του έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας στην Αυστρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την αστυνομία, οι δεκαεφτά έφηβοι είναι ύποπτοι για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μιας 12χρονης «πολλές φορές την εβδομάδα για πολλούς μήνες». Τις φρικώδεις πράξεις η αγέλη εφήβων δεν δίστασε να τις καταγράψει σε βίντεο και φωτογραφίες.

Το περιστατικό συνέβη σε μια φτωχή γειτονιά νότια της αυστριακής πρωτεύουσας. Η σεξουαλική κακοποίηση σημειώθηκε «μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου του 2023, στις σκάλες, τις τουαλέτες, σε έναν χώρο στάθμευσης, σε ένα ξενοδοχείο ή στα σπίτια των αυτουργών» είπε ο Φλόριαν Φίντα, αξιωματικός της αυστριακής αστυνομίας στον τύπο.

Οι ύποπτοι της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης, οι περισσότεροι ανήλικοι, είναι συριακής, τουρκικής, ιταλικής, βουλγαρικής και σερβικής καταγωγής. Μάλιστα δύο από τους κακοποιητές του κοριτσιού είναι κάτω των 14 ετών με αποτέλεσμα να μην είναι καν ποινικά υπεύθυνοι.

Οι περισσότεροι από τους ανήλικους που έχουν βρεθεί ύποπτοι ήταν ήδη γνωστοί στις αυστριακές αρχές για άλλα εγκλήματα ενώ αυτή τη στιγμή είναι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα και παραγωγή εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκου. Δεκατρείς από αυτούς οδηγήθηκαν την Πέμπτη στον ανακριτή και εν μέρει δεν παραδέχονταν τα γεγονότα.

Οι κατηγορούμενοι και το θύμα, συναντήθηκαν μέσω ενός από τους φερόμενους ως δράστες, που είχε θωπεύσει το 12χρονο κορίτσι και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τους υπόλοιπους κακοποιητές της.

Η ομάδα των εφήβων στην Αυστρία μοιράστηκε βίντεο από τις πράξεις της στα social media ενώ υπάρχουν υποψίες για έναν από τους κατηγορουμένους ότι είχε απειλήσει την επιζώσα ακόμα και για το ότι θα δημοσιεύσει φωτογραφίες αν εκείνη δεν πήγαινε μαζί του. Ωστόσο σύμφωνα με όσα λέει η αστυνομία εν τέλει δεν ανέβηκε κάποιο βίντεο στο internet.

Το κορίτσι λόγω του φόβου που ένιωθε δεν είχε μιλήσει σε κανένα για όσα βίωνε μέχρι εν τέλει να μιλήσει στην μητέρα της, η οποία και απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη. Τη υπόθεση αναμένεται να λάβει αυτή την ώρα η Εισαγγελία.

Τώρα οι αρχές της Αυστρίας αναμένεται να ερευνήσουν αυτή την υπόθεση σε μια κατά τα άλλα ασφαλή χώρα, όπου τα ποσοστό εγκληματικότητας είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 2