Κόλλησαν τα φρένα στον Προαστιακό από Θεσσαλονίκη για Λάρισα - Βαγόνι γέμισε καπνό
«Κόλλησαν τα φρένα μεταξύ τους και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί που τούς παρατηρήσαμε σε ένα συγκεκριμένο βαγόνι»

 

 

 

Μεγάλη ταλαιπωρία βίωσαν επιβάτες που ταξίδευαν με τον προαστιακό από Θεσσαλονίκη για Λάρισα, καθώς φέρεται να κόλλησαν τα φρένα του συρμού, να γεμίσει καπνό ένα βαγόνι και να αποβιβαστούν στον σταθμό της Ραψάνης.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από την αμαξοστοιχία και λίγη ώρα αργότερα τους παρέλαβε λεωφορείο για να τους μεταφέρει στη Λάρισα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλα απρόοπτα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

«Κόλλησαν τα φρένα μεταξύ τους και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί που τούς παρατηρήσαμε σε ένα συγκεκριμένο βαγόνι», ανέφερε μία επιβάτης στο Live News του Mega, αναφέροντας ότι το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των σταθμών των Νέων Πόρων και της Ραψάνης.

«Ενημερώσαμε τους υπευθύνους και σταματάει κάποια στιγμή το τρένο και είδαν ότι κόλλησαν τα φρένα. Έχει αρκετή καθυστέρηση, από τις από τις 2 η ώρα περιμένουμε εδώ», είπε επίσης.

Η επιβάτης σημείωσε ότι «είμαστε όλοι εργαζόμενοι, έχουμε τις δουλειές μας […], αυτό το πράγμα συνεχίζεται με τα τρένα, δεν έχει λυθεί τίποτα». Η ίδια ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις είναι συνεχείς.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;