Στέφανος Κασσελάκης: Παρουσιάζεται στο ΚΕΕΜ Σπάρτης;
Στέφανος Κασσελάκης: Ποια ειδικότητα θα λάβει;

Το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον έχει τραβήξει η επικείμενη στράτευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, με την επόμενη ΕΣΣΟ, 11-15 Μαρτίου 2024. Κατά καιρούς, αναφέρθηκε πως «παρουσιάζεται» στη Θήβα στο Πυροβολικό ή ντύνεται μαυροσκούφης στην Αυλώνα.

Τελευταίο όμως δημοσίευμα στη στήλη Βηματοδότης της εφημερίδας «Το Βήμα» φέρνει ανατροπές, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Σπάρτης, lakonikos.gr. Ήρθε το «χαρτί» για τον κ. Κασσελάκη, μόλις την Τετάρτη (28/2), αναφέρει ο Βηματοδότης, και επάνω δεν γράφει ούτε Θήβα ούτε Αυλώνα, παρά γράφει  «Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών», δηλαδή ΚΕΕΜ Σπάρτης. Στο ΚΕΕΜ «προβλέπεται πως θα κάνει 20 ημέρες θητεία, από τις οποίες οι πέντε ημέρες θα είναι άδεια, ως Έλληνας του εξωτερικού».

Μυστήριο με την ειδικότητα – Τ/Φ ο Κασσελάκης

Συνεχίζοντας ο Βηματοδότης αναφέρει πως «στο ΚΕΕΜ Σπάρτης δίνονται τρεις ειδικότητες, του μάγειρου, του αρτοποιού και του οδηγού βαρέων οχημάτων», όμως ο κ. Κασσελάκης δεν θα λάβει καμία από αυτές, «λόγω του μικρού χρόνου θητείας που θα κάνει». Και προσθέτει πως «θα πάρει την ειδικότητα του τυφεκιοφόρου, καθότι θα πρέπει να χειρίζεται τουλάχιστον τυφέκιο».

Ευπρόσδεκτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία και τη Σπάρτη και φαντάρος. Ας μην ξεχνάμε πως ο κ. Κασσελάκης τα έχει μάθει τα κατατόπια της περιοχής αφού την έχει επισκεφτεί δύο φορές. Την μια, σε incognito επίσκεψη στη λακωνική πρωτεύουσα, όπου τον λίγο χρόνο που παρέμεινε «όργωσε» το κέντρο της πόλης, αλληλεπιδρώντας με δημότες. Τη δεύτερη, με την ευκαιρία της βασιλόπιτας του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας. Τότε μάλιστα είχε κάνει εντύπωση η έφοδός του στο δημοτικό συμβούλιο την ώρα της συνεδρίασης. Τώρα θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει πόσο φιλόξενοι είναι οι Σπαρτιάτες και οι Λάκωνες αλλά και πόσο «καλός Ταξίαρχος» είναι ο διοικητής του ΚΕΕΜ, Δημήτρης Αννετούδης…

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;