Στέφανος Κασσελάκης: «Η αγάπη νίκησε την οπισθοδρόμηση»
Η πρώτη ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μετά την ψήφιση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Την πρώτη ανάρτησή του μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Μέσω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η αγάπη νίκησε την οπισθοδρόμηση». Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του επισημαίνει πως οι προοδευτικοί πολίτες έχουν έναν δρόμο ενώ παράλληλα συγκρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Η αγάπη νίκησε την οπισθοδρόμηση. Το χθεσινό άλμα για την ελληνική κοινωνία είναι μια νίκη για όλους μας, έχει όμως τη δική του αριθμητική: Το 32% των βουλευτών της ΝΔ διάλεξε «όχι» στην ισότητα ή αποχή. Το 34% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διάλεξε «όχι» στην ισότητα ή αποχή. Το… προοδευτικό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Γι’ αυτό οι προοδευτικοί πολίτες έχουν έναν δρόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανος που σηκώνει στις πλάτες του τις προσδοκίες και τα όνειρα χιλιάδων συνανθρώπων μας για ισότητα σε μια σύγχρονη κοινωνία», καταλήγει. Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, γιόρτασε το γεγονός χορεύοντας μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ στο μπαρ Sodade στο Γκάζι.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;