Τέιλορ Σουίφτ: Φωτογράφος καταγγέλλει ότι του επιτέθηκε ο πατέρας της σταρ
Το σχόλιο που έκανε εκπρόσωπος της Τέιλορ Σουίφτ, μετά την καταγγελία

Η αστυνομία κάνει έρευνα έπειτα από την καταγγελία φωτογράφου ότι του επιτέθηκε ο πατέρας της Τέιλορ Σουίφτ, Σκοτ, στο Σίδνεϊ, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του Eras tour.

Ο φωτογράφος Μπεν ΜακΝτόναλντ κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της Τέιλορ Σουίφτ του επιτέθηκε σε προβλήτα μαρίνας, περίπου στις 02:30 της Τρίτης.

Η Τέιλορ Σουίφτ και η συνοδεία της ήταν σε σούπερ γιοτ αργά το προηγούμενο βράδυ, μετά την τελευταία συναυλία της σταρ, περιέγραψε ο 51χρονος φωτογράφος, μιλώντας στον Guardian.

Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια βγήκε από το σκάφος και περπάτησε στην προβλήτα, περιτριγυρισμένη από την ασφάλειά της. Σύμφωνα με τον ΜακΝτόναλντ κάποιος από αυτούς έσπρωξε ομπρέλα προς το πρόσωπό του.

Μόλις η Τέιλορ Σουίφτ μπήκε στο αυτοκίνητό της, ένας άνδρας τον χτύπησε στο πρόσωπο, προτού επιβιβαστεί και εκείνος, κατήγγειλε ο ΜακΝτόναλντ. «Εκείνη την ώρα δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν ο πατέρας της. Ήταν ένα μικρό σοκ, αλλά θα αφήσω την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που είχε βγάλει, αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που του επιτέθηκε ήταν ο Σκοτ Σουίφτ, σημείωσε.

Τέιλορ Σουίφτ: Το σχόλιο εκπροσώπου της

Εκπρόσωπος της Tέιλορ Σουίφτ έκανε μία δήλωση, αφού έγινε γνωστή η καταγγελία του φωτογράφου, δίχως όμως να ξεκαθαρίσει αν ο πατέρας της τραγουδίστριας του επιτέθηκε.

«Δύο άτομα προχωρούσαν επιθετικά, σπρώχνοντας προς την Τέιλορ, αρπάζοντας το προσωπικό ασφαλείας και απειλώντας να ρίξουν μια γυναίκα στο νερό», ανέφερε στη δήλωση.

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φέρεται να καταγράφει τη στιγμή που η Τέιλορ Σουίφτ έφευγε από τη μαρίνα και προκύπτει ένταση ανάμεσα σε δύο άτομα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;