Τζένιφερ Λόπεζ: «Η στυλίστριά μου με παρακαλούσε να μην φορέσω αυτό το φόρεμα»
To συγκεκριμένο φόρεμα έγραψε τη δική του ιστορία καθώς χάρη σε αυτό γεννήθηκε το Google Image Search.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην ποπ κουλτούρα των 00s είναι σίγουρα και η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στα βραβεία Grammy τo 2000.

Ήταν τότε, που η ανερχόμενη ακόμα Τζένιφερ Λόπεζ πήγε στην απονομή των μουσικών βραβείων με ένα πράσινο φόρεμα του οίκου Versace. Η εμφάνισή της αυτή έμελλε να μείνει στην ιστορία και μάλιστα επαναλήφθηκε ξανά από την ίδια το 2019 κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας του οίκου Versace.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει πως η τότε στυλίστριά της, Άντρεα Λίμπερμαν, δεν συμφωνούσε καθόλου με την επιλογή αυτή καθώς το συγκεκριμένο φόρεμα είχε φορεθεί ξανά. Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής της στη Vogue, η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν ένα φόρεμα που το είχαν φορέσει ξανά. Η στυλίστριά μου με παρακαλούσε να μην το φορέσω. Μου έλεγε “Σε παρακαλώ μην το βάλεις. Το έχεις βάλει ξανά και έχεις φωτογραφηθεί με αυτό” και εγώ της απάντησα “αφού το έφερες και μου αρέσει, θα το φορέσω”». Και το έκανα. Και συζητήθηκε πολύ».

Το συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα πριν από τη Τζένιφερ Λόπεζ το είχε φορέσει πρώτα φορά το μοντέλο Άμπερ Βαλέττα κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας του οίκου το 1999. Λίγους μήνες αργότερα, φορέθηκε από την Ντονατέλα Βερτσάτσε στο Met Gala τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, ενώ τον Ιανουάριο του 2000 το φόρεσε σε μουσικά βραβεία στη Γαλλία το πρώην Spice Girl, Τζέρι Χάλιγουελ. Όμως, η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ τον Φεβρουάριο του 2000 ήταν εκείνη που θα αποθέωνε το φόρεμα και θα έγραφε τη δική του ιστορία καθώς χάρη σε αυτό γεννήθηκε το Google Image Search.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;