Ετεοκλής Παύλου: To μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο - «Είμαι στα επείγοντα»
Ετεοκλής Παύλου: «Είμαι στα επείγοντα και περιμένω τα αποτελέσματα»

Απών από την εκπομπή Breakfast @star ήταν το πρωί της Δευτέρας (26/2) ο Ετεοκλής Παύλου. Ο γνωστός παρουσιαστής και personal trainer, όπως ενημέρωσε στην έναρξη η Ελένη Χατζίδου, ανέβασε χθες βράδυ υψηλό πυρετό και αναγκάστηκε να μεταβεί τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

«Το αγόρι μου αρρώστησε, ανέβασε υψηλό πυρετό τα ξημερώματα. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο, τώρα είναι εκεί και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Περιμένω κι εγώ να μου πουν τα αποτελέσματα. Δεν είναι πολύ καλά! Για να λείψει ο Ετεοκλής από την εκπομπή… Ελπίζω να πάνε όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο ίδιος ο Ετεοκλής Παύλου, θέλοντας να απαντήσει στα μηνύματα που έλαβε από ανθρώπους που ανησύχησαν για την υγεία του, ανέβασε λίγο αργότερα ένα στόρι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους ακολούθους του για την κατάσταση.

«Καλημέρα, καλημέρα. Σήμερα δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήρθα στις 3 τα ξημερώματα, ψηνόμουν στον πυρετό, ήμουν πολύ χάλια, μου είχαν βάλει εδώ αντιβίωση στους ορούς. Είμαι στα επείγοντα και περιμένω τα αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα είμαι στο Breakfast@Star. Περαστικά σε όλους», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Ετεοκλής Παύλου κλήθηκε κι εκείνος να βγάλει μόνος του την εκπομπή για μία ημέρα, όταν η Ελένη Χατζίδου έπρεπε να μεταφέρει την κόρη τους, Μελίτα, λόγω ίωσης στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;