Κρίστη Καθάργια για Μαυρίδη: «Τον έχω ακόμα στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο»
«Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο αγαπώ, τον εκτιμώ...»

 

Την Κυριακή (26/2) η Κρίστη Καθάργια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο με τον Γιώργο Μαυρίδη, την κοινή συμμετοχή στο Asia Express και τον χωρισμό τους.

Όσον αφορά το «Asia Express» η Κρίστη Καθάργια είπε:

«Στο Asia Express δεν επιλέχθηκαν τα ζευγάρια με βάση τη δημοσιότητα. Έκαναν την πρόταση σε έναν εκ των δύο, ή και στους δυο μαζί, για να αποφασίσουν ποιον θα πάρουν μαζί τους. Οπότε θυμάμαι, όταν μου είπε ο Γιώργος ότι αποφάσισε να πάρει εμένα, χοροπηδούσα μέσα στο αυτοκίνητο λες και ήμουν σε παιδότοπο! Τσίριζα από την χαρά μου».

«Σίγουρα εκεί γνωρίσαμε και άλλες πτυχές ο ένας του άλλου, κάποιες φορές με την καλή και κάποιες με την κακή έννοια, αλλά φαντάζομαι ότι μέσα σε τόση κακουχία είναι δύσκολο να μην βγουν νεύρα, πείνα, στεναχώρια και κλάματα. Είναι όλα πολύ έντονα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η αλήθεια είναι πως προσπαθήσαμε πάρα πολύ να κρατήσουμε κρυφό τον γάμο και δεν ξέρω πώς τον ξετρύπωσαν. Εννοώ πως, ενώ στην εφημερίδα είχε γραφτεί κάτι, εμείς αλλάξαμε τοποθεσία αλλά και πάλι υπήρχε κάμερα» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Με τον Γιώργο κρατάμε επαφές. Είναι ένας άνθρωπος που αποφάσισα να παντρευτώ, ενώ με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού μου δεν αποφάσισα να παντρευτώ, οπότε ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση του γάμου. Άρα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Τώρα, τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει στη ζωή δεν το γνωρίζω» κατέληξε η Κρίστη Καθάργια αναφερόμενη στη σχέση που έχει με τον Γιώργο Μαυρίδη μετά το διαζύγιό τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;