Άννα Μπεζάν: «Δεν θέλω να έχω επαφή με τους γονείς μου - Έχω μια πεθερά που είναι σαν μαμά μου»
Άννα Μπεζάν: «Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα». Εκεί είναι το πατρικό μου»

 

 

 

 

Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε η Άννα Μπεζάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, ενώ εξομολογείται πως δεν έχει καμία επαφή με τους βιολογικούς της γονείς.

«Είμαστε στη φάση τρέλας με το παιδάκι μας, ξεκινάει σιγά-σιγά και μιλάει, περπατάει, τρέχει. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Με ζόρισε ο θηλασμός. Όταν τον έκοψα, άρχισα να βρίσκω σιγά-σιγά τα πατήματά μου», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

«Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα». Εκεί είναι το πατρικό μου, έτσι το έχω εγώ μέσα στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Η κακοποίηση ήταν όσο ήμουν ακόμη σπίτι μου», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Ένα παιδάκι έχει πολύ ανάγκη από την αποδοχή κι εγώ δεν την είχα από τους γονείς μου. Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου, δεν μιλάω πια για αυτούς», τόνισε η Άννα Μπεζάν.

«Έχω τη δική μου οικογένεια, μια πεθερά που είναι σαν μαμά μου κι έναν άντρα που με αγαπά και με στηρίζει. Αυτοί είναι πια η οικογένειά μου», κατέληξε η Άννα Μπεζάν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
3'
60 - 44
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1