Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν έχω επανέλθει μετά τον θάνατο του πατέρα μου»
Όσα είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω».

 

Το βράδυ της Πέμπτης (22/2) η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή, στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησαν από κοινού μία εβδιαφέρουσα συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός μίλησεγια την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της την οποία, όπως παραδέχθηκε, δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαχειριστεί πλήρως.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη είπε αρχικά:

«Μου πρότεινε ο Λάκης Λαζόπουλος να αλλάξω το επίθετο μου και είδε δίκιο. Με έγραφαν παντού λάθος, παντού! Ήταν φρικτό αυτό που συνέβαινε! Μου λέει ότι “το Μουταφτσή είναι σαν φτέρνισμα” όταν δουλέψαμε στην ταινία “Ο καλύτερος μου φίλος” με τον Γιώργο Λάνθιμο και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. “Να το αλλάξουμε” μου λέει και και συμφώνησα αν και μου φαινόταν λίγο περίεργο. Μετά το συνήθισα αλλά διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου, το Μουτάφης».

Στη συνέχεια η ηθοποιό απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, είπε:

«Τώρα θα κλείσουμε δυο χρόνια, τον Μάρτιο. Έφυγε δυο μέρες μετά τα γενέθλια του».

«Συγκινήθηκα πολύ που σας είδα να χορεύετε μαζί γιατί ήμουν εκεί, το έζησα αυτό» απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Ελισάβετ Μουτάφη να απαντάει εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη ως εξής:

«Το ξέρω. Εκείνο ήταν… Δεν μπορώ πια εγώ να το δω αυτό. Δηλαδή ευτυχώς που βάλατε λίγο (σ.σ. στο βίντεο της εκπομπής) γιατί πραγματικά ακόμα είμαι πολύ δύσκολα. Δεν έχω επανέλθει».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;