Εισβολέας: «Όταν μεγαλώνεις, κάνεις παιδί και έχεις ευθύνη γι' αυτό που λες»
«Ξέρω ότι θα μας ακούσουν και τα πιτσιρίκια...»

 

Ο Εισβολέας μίλησε την Τρίτη (20/2) στην εκπομπή Musicology της ΕΡΤ 3. Ο «βετεράνος» της ραπ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια, την καταγωγή του και τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

«Γεννήθηκα στην Καλαμάτα και μετά από έναν χρόνο ήρθαμε στο Γαλάτσι. Πήγα σχολείο στη Γκράβα. Τότε ήταν το ροκ ακόμα, ήταν η πρέζα πολλή, στις γωνίες έβλεπες σύριγγες. Ήταν πολύ κακόφημο σχολείο. Εκεί άρχισα να ακούω ροκ, Σιδηρόπουλο, Ξύλινα Σπαθιά», είπε αρχικά ο Εισβολέας και πρόσθεσε:

«Εγώ φιλτράρω τα πάντα μέσα από την κοινωνία που ζω. Δεν μπορώ, ας πούμε, να καταλάβω στο 100% όταν ένας από ένα γκέτο της Αμερικής μού λέει τα βιώματά του, γιατί δεν έχω ζήσει εκεί. Εγώ θα καταλάβω αυτά που ζω καθημερινά στη γειτονιά μου».

«Από τον καιρό που άρχισα να μην ντρέπομαι για την καταγωγή μου και να εκφραστώ όπως έχω μάθει να εκφράζομαι, πραγματικά απελευθερώθηκα, έγινα αυτό που είμαι σήμερα και το χαίρομαι και πιο πολύ», παραδέχτηκε στη συνέχεια ο Εισβολέας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Εισβολέας αναφέρθηκε στην τραπ, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο γράφει στίχους τονίζοντας πως πλέον όταν γράφει σκέφτεται ότι θα τον ακούσει και το παιδί του, όπως και άλλα παιδιά.

«Η τραπ αποτυπώνει την ταχύτητα με την οποία τρέχει η κοινωνία μας, γι’ αυτό έχει και την απήχηση που έχει. Κι εγώ ως πιτσιρικάς δεν έλεγα κάτι λιγότερο. Όταν μεγαλώνεις, κάνεις παιδί και έχεις ευθύνη γι’ αυτό που λες, καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένας σπόρος. Μπορώ να κάνω επίθεση μέσα από τον στίχο χωρίς να κάνω επίθεση, ξέρω ότι θα μας ακούσουν και τα πιτσιρίκια. Θα σκεφτώ και τον γιο μου κι εμένα», είπε ο Εισβολέας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
45'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
45'
1 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;