Πέτρος Ιακωβίδης: «Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα ήδη οικογένεια»
Όσα είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show».

 

Το βράδυ της Τρίτης (20/2) ο Πέτρος Ιακωβίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στη μουσική και αναφέρθηκε και στις σχέσεις με την αδελφή του που είναι επίσης τραγουδίστρια, Μορφούλα Ιακωβίδου.

«Σέβομαι όλες τις επιλογές της Μορφούλας και επαγγελματικά και στον τρόπο που φέρεται στους ανθρώπους. Ξέρει τα πάντα για μένα. Εγώ πιο πολύ μιλούσα σε εκείνη για τα προσωπικά μου, παρά στους φίλους μου. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί της, θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχα», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλώντας για την αδερφή του.

«Εγώ αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έχω σχέση με τη μουσική και ήθελα να τραγουδάω. Οι γονείς μου με στήριξαν σε αυτό και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Τώρα βάζουμε νέους στόχους, το να έχω διάρκεια και πορεία είναι ένας από αυτούς», πρόσθεσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Τέλος, ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει ακόμη οικογένεια.

«Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα ήδη οικογένεια. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου», είπε κλείνοντας ο Πέτρος Ιακωβίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;