Μπάρι Κίγκαν: Mιλάει για τις viral γυμνές σκηνές του στην ταινία «Saltburn»
H  σκηνή στην οποία αναφέρθηκε, ήταν η τελευταία του «Saltburn», όπου Όλιβερ χορεύει γυμνός στο σπίτι υπό τους ήχους του «Murder On The Dancefloor».

Ο Μπάρι Κίγκαν κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Χόλιγουντ για τον ρόλο του στο «Saltburn» και κυρίως τις viral γυμνές σκηνές του.

Ο 31χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας παραδέχτηκε στο Vanity Fair ότι στις σκηνές όπου εμφανιζόταν εντελώς γυμνός «εξέθετε τον εαυτό του στην πιο ευάλωτη κατάσταση».

Αναφερόμενος στα αρνητικά σχόλια που απέσπασε από μεγάλη μερίδα κόσμου, ο Κίγκαν τόνισε πως κατά τον ίδιο «επέδειξε ωριμότητα με το να είναι ανοιχτός στις αντιδράσεις για τη σκηνή».

H  σκηνή στην οποία αναφέρθηκε, ήταν η τελευταία του «Saltburn», όπου Όλιβερ χορεύει γυμνός στο σπίτι υπό τους ήχους του «Murder On The Dancefloor» της Σόφι Έλις-Μπέξτορ, λίγο αφού κατάφερε να κατακτήσει την περιουσία της οικογένειας Κάτον.

 

«Φοβόμουν να κουνήσω τους γοφούς μου και να κουνήσω το σώμα μου με τον συγκεκριμένο τρόπο, αλλά το σκηνικό έγινε αρκετά άνετο για μένα. Μόλις σηκωθεί η κάμερα, αισθάνομαι πάντα λίγο ασφαλής και έχω την άδεια να χορεύω κατά κάποιον τρόπο βαλς σε αυτό το περιβάλλον» είπε και τέλος, πρόσθεσε: «Πραγματικά βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω στην πιο ευάλωτη κατάσταση. Είναι όμορφο να το βλέπεις. Δεν λέω ότι αυτό οφείλεται στο σώμα μου, αλλά είναι απελευθερωτικό να βλέπεις αυτό το σώμα να κινείται με τον τρόπο που κινείται. Είναι σαν ένας κινούμενος πίνακας ζωγραφικής, περίπου».

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2023 και ακολουθεί την ιστορία ενός φοιτητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που μπαίνει στον κόσμο ενός γοητευτικού και αριστοκρατικού συμφοιτητή του. Εκείνος τον προσκαλεί στο απέραντο κτήμα της πλούσιας οικογένειάς του για ένα αξέχαστο καλοκαίρι, αλλά μια σειρά από απρόοπτα γεγονότα, φέρνουν τα μέλη της οικογένειας αντιμέτωπα με πρωτοφανείς καταστάσεις. Άλλοι θέλουν τον Όλιβερ στο σπίτι, ενώ άλλοι όχι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;