Αγίου Βαλεντίνου 2024: To πιτόγυρο ανθοδέσμη που έγινε viral
Αποτελείται από γύρο, πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά και ζυγίζει 8,5 κιλά!

O έρωτας περνάει από το στομάχι λένε. Έτσι, ένα σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο της Κρήτης, αποφάσισε να προσφέρει ένα ξεχωριστό έδεσμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα το ψητοπωλείο προσφέρει για σήμερα πιτόγυρο «ανθοδέσμη», την οποία μπορεί να προσφέρει κάποιος στο ταίρι του. Αποτελείται από γύρο, πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά και ζυγίζει 8,5 κιλά!

Όπως αναφέρει το σουβλατζίδικο στην ανάρτησή του, είναι μια ιδέα που γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια και τελικά ο κόσμος έδειξε πολύ ενδιαφέρον. Μάλιστα και προηγούμενες χρονιές το μαγαζί είχε γίνει viral για την συγκεκριμένη «ανθοδέσμη».

Όπως αναφέρει το ψητοπωλείο:

«14 Φεβρουαρίου ημέρα των ερωτευμένων και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πριν από λίγα χρόνια, εμπνευστήκαμε την πίτα γύρο ανθοδέσμη, έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και αισθητικής, που έδωσε νέα ζωή σε ένα διάχυτο σύμβολο της ελληνικής γαστρονομίας. Και τώρα, με χαρά βλέπουμε πως αυτή η ιδέα έγινε αγαπημένη και διάσημη, ιδίως για την ημέρα των ερωτευμένων.

Αυτή η ημέρα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δίνετε ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας. Η πίτα γύρο ανθοδέσμη είναι ένας τρόπος για εμάς να σας ευχαριστήσουμε και να μοιραστούμε αγάπη και γεύσεις μαζί σας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;