Survivor 2024: Νέος παίκτης
Survivor 2024: Η ομάδα που έχασε τον αγώνα ασυλίας - Η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση

 

Εβδομάδα νέων αφίξεων είναι η αυτή που διανύουμε τώρα στο Survivor 2024, καθώς νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Μετά τις χθεσινές εισόδους της Έλενας Αμανατίδου, του Θοδωρή Τουρκογεώργου, του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ένας νέος παίκτης εμφανίστηκε στο παιχνίδι. Αυτός είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος προστέθηκε στην ομάδα των Μαχητών για να την ενισχύσει.

Στο χθεσινό αγώνισμα οι Μπλε ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να πάνε χωρίς αγωνία στο Συμβούλιο του Νησιού. Από την άλλη, οι Διάσημοι θα υποβάλλονταν στη ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Η πρώτη κάλπη της εβδομάδας είχε δείξει ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor 2024 για αυτή την εβδομάδα την Ζωή Ασουμανάκη, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει βελτιωθεί, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποδώσει τα μέγιστα.

Οι Διάσημοι υπέστησαν συντριπτική ήττα με σκορ 12-4 και έπρεπε να αναδείξουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Αρκετοί ήταν αυτοί που απέδωσαν την ήττα στη δυναμική που έχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την είσοδό της στο παιχνίδι, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως πλέον η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν έναν λόγο να φοβούνται. Η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτήν τη φάση είναι η Όλγα Πηλιάκη.

 

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, η παίκτρια του Survivor 2024 δήλωσε:

«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ»






 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
48'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
6'
31 - 28
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;