Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ: Στενοχωρήθηκα που έφυγα από το survivor γιατί δε μπόρεσα να γνωρίσω από κοντά τον Τζέιμς Καφετζή
«Είναι από την Ουαλία και είναι και κοκκινομάλλης και πιστεύω ότι θα ταιριάζαμε πάρα πολύ»

 

 

 

 

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ενώ εξέφρασε το παράπονό του που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή.

Αρχικά, δήλωσε: «Ήθελα να κάτσω και άλλο γιατί είχα καταλάβει ότι είχα δώσει χαρά στον κόσμο και ήθελα να μείνω και να γίνω και καλύτερος παίκτης. Αλλά την τελευταία εβδομάδα αφού πιστευώ στον Θεό κτλ, όλα τα σημάδια ήταν να φύγω από το παιχνίδι. Ήταν να παίξουμε οι δύο καλύτεροι παίκτες, ο Περπατάρης ο Γιάννης. Δεν επέλεξα στόχο και επέλεξε στόχο ο Φάνης που δεν με βόλευε, οπότε νομίζω ήταν η ώρα μου για κάποιον λόγο να φύγω από το παιχνίδι. Όμως όπως είπα στο ΤikTok είναι μόνο η αρχή, δεν είναι το τέλος».

Σχετικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, απάντησε: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ τώρα 10 χρόνια, οπότε θα συνεχίσω, αλλά δεν έχω τόσο πάθος. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να συνεχίσω να δώσω χαρά στον κόσμο. Οπότε ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να ασχοληθώ με την τηλεόραση, να μπω ίσως σε μια άλλη εκπομπή για παράδειγμα μου άρεσε πολύ το “Asia Express” γιατί είχε ταξίδια. Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε καμία εκπομπή που να μ’ αρέσει… εννοείται πως αν με καλέσουν στο “Survivor” θα ξαναέμπαινα».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στο παιχνίδι και από τους λίγους λόγους που στεναχωριέμαι που έφυγα και δεν μπόρεσα να γνωρίσω από κοντά τον Τζέιμς Καφετζή. Πιστεύω ότι θα ταιριάζαμε, θα κάναμε τρομερή παρέα. Είναι από την Ουαλία και είναι και κοκκινομάλλης και πιστεύω ότι θα ταιριάζαμε πάρα πολύ και είναι πάρα πολύ έξυπνος και πιστεύω ότι θα ήμασταν φωτιά αν ήμασταν μαζί στο “Survivor”. Και η Σταυρούλα φαίνεται πάρα πολύ καλή, δεν την ξέρω, αλλά μπήκε με φόρα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;