Survivor 2024: «Αποθέωσαν τη Σταυρούλα που έχει τρεις μέρες εδώ»
Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια»

 

 

 

 

 

Ενοχλημένη είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την στάση των υπόλοιπων παικτών απέναντι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 2024. H παίκτρια των Διασήμων ενοχλήθηκε που οι αντίπαλοι αποθέωσαν μια παίκτρια που βρίσκεται στο παιχνίδι μόλις τρεις ημέρες.

Μιλώντας στην κάμερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε: «Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας, ειδικά την Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, την ώρα που εγώ και η Δαλάκα κάναμε το “πάρτι”, τη “φιέστα”. Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική».

«Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις τρεις μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που είναι εδώ και έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια κι αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;