Έξοδος στην Αθήνα: Οι καλύτερες προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Εσύ πού θα γιορτάσεις με τ@ Βαλεντίν@ σου;

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκεται λίγες ώρες μόνο μακριά, με τους περισσότερους ερωτευμένους να εξοπλίζονται με δώρα και άπλετη ερωτική διάθεση. Φυσικά το πιο σημαντικό part του εορτασμού είναι η έξοδος με το έτερον ήμισυ! Είτε λοιπόν βρίσκεστε σε σχέση, είτε είστε ερωτευμένοι, είτε απλώς θέλετε να βγείτε έτσι για το καλό της ημέρας, το Έξοδος στην Αθήνα, σας προτείνει ενδιαφέροντα events που σίγουρα θα προσθέσουν μία ξεχωριστή πινελιά στην πιο ερωτική στιγμή του χρόνου!

Για τους θεατρόφιλους ερωτευμένους

ΣΥΡΑΝΟ

έξοδος στην Αθήνα

Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί το διάσημο έργο του Γαλλικού θεάτρου, με τον Μιχάλη Σαράντη στον ομώνυμο ρόλο και την Λένα Παπαληγούρα στον ρόλο της Ρωξάνης

Συρανό. Το έμμετρο ρομαντικό δράμα του Εντμόντ Ροστάν σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης στο θέατρο Αλκυονίς με ζωντανή μουσική και τραγούδια, ακροβατώντας ανάμεσα στο χιούμορ και τη συγκίνηση. O κεντρικός ήρωας του έργου, ο ασυμβίβαστος ιππότης και ποιητής Συρανό ντε Μπερζεράκ (Μιχάλης Σαράντης), είναι ερωτευμένος με την Ρωξάνη (Λένα Παπαληγούρα). Θεωρεί όμως πως εκείνη, δεν θα αισθανθεί ποτέ το ίδιο, μιας και νιώθει άσχημος εξαιτίας της μεγάλης μύτης του, που αποτελεί χρόνια το αντικείμενο χλευασμού του. Την Ρωξάνη πολιορκεί και ο πλούσιος Κόμης Ντε Γκις (Νικόλας Χανακούλας). Εκείνη όμως είναι ερωτευμένη με τον όμορφο Κριστιάν (Ιάσονας Παπαματθαίου), από τον οποίο λείπει και το πνεύμα και η ευφράδεια. Ο Συρανό συμφωνεί με τον Κριστιάν να γίνει η σκιά του, η φωνή και οι λέξεις του, ώστε να τον βοηθήσει να την κατακτήσει. Ουσιαστικά μ΄αυτό τον τρόπο εκφράζει τα δικά του αισθήματα στην αγαπημένη του.

Σημαντικές πληροφορίες για την παράσταση που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα:

Θέατρο Αλκυονίς

14 Φεβ – 28 Απρ

PARKING
(ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46, ΑΘΗΝΑ, τηλ 210 8828100) Με την επίδειξη του εισιτηρίου σας ειδική τιμή 5€ στο πάρκινγκ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το θέατρο, Ιουλιανού 42-46.

Τιμή εισιτηρίου: Από 17€ (προπώληση more.com)

Closer

Η Άννα, ο Λάρι, ο Νταν και η Άλις δείχνουν ανοιχτοί να έρθουν κοντά, πλησιάζοντας ο ένας τον άλλον ασφυκτικά, αχόρταγα, χωρίς καμία αναστολή. Μοιραία, μέσω του πλησιάσματος της σάρκας, θα εκφραστεί και το αιώνιο παράδοξο του έρωτα: όσο πιο κοντά θα πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, τόσο πιο έντονα θα βιώνουν τις παγίδες, τα ρίσκα, τα συναισθηματικά κενά, τα αδιέξοδα, τις ματαιώσεις και το βαθύ ανικανοποίητο τού μαζί. Ο πόθος, η έλξη, η σεξουαλική ορμή, ο εθισμός, τα σκοτεινά πάθη, οι ανασφάλειες, η περηφάνεια, η ζήλια, η απόγνωση, η προδοσία, η προσποίηση, η εκδίκηση – τίποτα δεν θα μείνει ανέγγιχτο σε αυτό το ερωτικό τετράγωνο, που παραμένει διαρκώς και με τις τέσσερις πλευρές ανοιχτές.

Σημαντικές πληροφορίες:

Θέατρο Χώρα

14 Φεβ – 3 Μαρ

Τιμή εισιτηρίου: Από από 15€ (προπώληση more.com)

Sexy Laundry 3ος χρόνος

έξοδος στην Αθήνα

Με τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως καταπιάνεται η ξεκαρδιστική, τρυφερή και συγκινητική κωμωδία «Sexy Laundry» της Michele Riml, που αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό επιστρέφει δριμύτερη και φέτος από τις 2 Νπεεμβρίου στο Θέατρο Κάππα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουϊζίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Με όπλα το χιούμορ και την ειλικρίνεια, το «Sexy Laundry» – μια μίξη κωμωδίας με ψυχανάλυση, μια feel-good παράσταση για τους «κουρασμένους» έρωτες που παλεύουν να αναστηθούν- βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» ενός γάμου και καθρεφτίζει τον ψυχισμό των ηρώων, την πάλη τους για αγάπη και ευτυχία.

Σημαντικές πληροφορίες για την παράσταση που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα:

14 Φεβ – 7 Απρ
Θέατρο Κάππα

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη 19:00

Παρασκευή 21:00

Σάββατο 18:00 και 21:00

Κυριακή 20:00

Τιμές

Τετάρτη 15€

Παρασκευή 20€

Σάββατο απόγευμα 15€

Σάββατο βράδυ 20€

Κυριακή 20€

Φοιτητικό 15€

Αμεα 15€

Για μια Ζωή!

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας επιστρέφουν στο θέατρο Πειραιώς 131- τη θεατρική στέγη μεγάλων επιτυχιών τους- για να παρουσιάσουν το καινούριο έργο τους «Για μια Ζωή». Μία κωμωδία καταστάσεων που διαδραματίζεται το 1943 στο Αίγιο. Μία νέα γυναίκα και δύο νέοι άντρες μοιράζονται μία απίστευτη περιπέτεια ζωής! Και μαζί τους τη μοιράζονται τα πεθερικά και οι φίλοι τους.

Η Ζωή (Δανάη Παππά) ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη (Γιάννης Τσιμιτσέλης) μέχρι που εκείνος χάθηκε στο Αλβανικό μέτωπο. Έτσι εκείνη -μετά από 3 χρόνια – αποφασίζει να παντρευτεί τον Στράτο (Μιχάλη Μιχαλακίδη), έναν νεαρό χωροφύλακα. Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι.

Η Μαρίκα, η μάνα της, (Σάρα Γανωτή) μένει μαζί με τη Ζωή, στο σπίτι του Γεράσιμου (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) του πεθερού της κόρης της και πατέρα του εκλιπόντος Γιάννη, που παρότι (κατά τα λεγόμενα της Μαρίκας), είναι «ξινός και ανάποδος» θέλει το νέο ζευγάρι να συνεχίσει να μένει μαζί του, στο σπίτι του. Σ’ αυτό το σπίτι μπαινοβγαίνει η διπλανή γειτόνισσα Γαρυφαλλιά Ζάρλα (Μαρία Αντουλινάκη) που είναι παντρεμένη με έναν δωσίλογο και έχει κόρη τη Βούλα (Χριστίνα Μαθιουλάκη) που είναι η πιο καλή φίλη της Ζωής.

Σημαντικές πληροφορίες: 

Θέατρο Πειραιώς 131

14 Φεβ – 31 Μαρ

Τιμή εισιτηρίου: Από 16€ (προπώληση more.com)

Μουσικόφιλοι ερωτευμένοι

ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ 14/2/2024

έξοδος στην Αθήνα

Συνεχίζοντας το σερί των sold out εμφανίσεων της στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, η Σοφία Μανουσάκη επιστρέφει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου για ένα “κόκκινο” live, με ερωτικά τραγούδια από το ευρύ ρεπερτόριο της.

Σε μια βραδιά οπου θα τραγουδήσει όσα κάνουν την καρδιά να χτυπά δυνατά, όσα επιζητούν την αγκαλιά και το χάδι. Τραγούδια ελληνικά αλλά και από το διεθνές ρεπερτόριο που τόσο εμπνευσμένα και παθιασμένα ερμηνεύει στις εμφανίσεις της και που καταγράφηκαν και στο πρόσφατο άλμπουμ “Music Box Sessions” με επανεκτελέσεις γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου οι καρδιές οδηγούν στη Σφίγγα…

Σημαντικές πληροφορίες για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα:

14 Φεβρουαρίου

Σφίγγα

Τιμή εισιτηρίου: Από 20€ (προπώληση more.com)

Andreas Polyzogopoulos Trio

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με τους υπέροχους συνεργάτες του Γιώργο Κοντραφούρη και Κώστα Κωνσταντίνου, επιστρέφουν την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Half Note Jazz Club, με το μοναδικό αφιέρωμα στον πιο ερωτικό θρύλο της τζαζ, τον μυθικό τρομπετίστα Chet Baker!

O Ανδρέας Πολυζωγόπουλος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα νέα κεφάλαια στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σύγχρονη Ελληνική, και όχι μόνο, jazz σκηνή. Ο γεννημένος σ’ ένα μικρό χωριό της Ηλείας, πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική παίζοντας κιθάρα, μέχρι που ανακάλυψε στα 18 του, την τρομπέτα. Σπούδασε jazz τρομπέτα στο κονσερβατόριο του Amsterdam, πλάι σε ονόματα όπως ο Paolo Fresu & ο Markus Stockhausen! Από τα πρώτα του βήματα ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος έδειξε ότι είναι ξεχωριστός και το 2008 ηχογραφεί το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Perfumed Dreams” με το μουσικό σχήμα του Poly Quartet και κερδίζει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Motives For Jazz του Βελγίου. Το 2010 θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ορχήστρας Τζαζ Νέων.

Σημαντικές πληροφορίες:

Half Note Jazz Club

14 Φεβρουαρίου

Εισιτήρια: Προς το παρόν sold out (Δείτε περισσότερα στο more.com)

The Love 80s-90s Party 2 by ΔΕΗ

Έξοδος στην Αθήνα

Όλα αυτά και άλλα τόσα, ο Love 97,5 σας κάνει να τα ζήσετε και φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Fuzz Club, παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στο «The Love 80s-90s Party 2 by ΔΕΗ», στο μεγαλύτερο νοσταλγικό πάρτι της χρονιάς.

Ετοιμαστείτε για live acts από την Στέλλα Γεωργιάδου, τα «Κακά Κορίτσια», τη Μαντώ, την Πωλίνα, τον Βαλάντη, τον Δημήτρη Κόκοτα, τον Κώστα Μπίγαλη και τον Γιάννη Σαββιδάκη που θα μας ταξιδέψουν μουσικά στην πολύχρωμη εποχή των δεκαετιών ‘80 και ‘90. Τραγούδια που ξέρουμε απ’ έξω όποια ηλικία και να έχουμε, τραγούδια που δεν λείπουν από καμία χορευτική ή και τρυφερή βραδιά.

Φυσικά, αυτό το ταξίδι στον χρόνο θα γίνει για ακόμα μια φορά με την υπέροχη ομάδα των «Trashformers» που καταφέρνει μοναδικά να μας κάνει να μπούμε στον κόσμο των ονείρων και των πιο γλυκών συναισθημάτων, όπου όλα μπορούν να συμβούν!

Σημαντικές πληροφορίες για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα:

Ημερομηνία: Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Τιμή προπώλησης: 15€ (more.com)

Τιμή στο ταμείο: 17€

Ώρα έναρξης event: 21.00

Ώρα λήξης event: 02.00

Σπύρος Γραμμένος #grammentinos

έξοδος στην Αθήνα

O Σπύρος Γραμμένος #grammentinos στον Σταυρό του Νότου
Valentine’s Day Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

2024 Γραμμεντίνοι δεν φτάνουν.
2024 βραδιές στον Σταυρό του Νότου και ακόμα δεν βαρεθήκαμε.

Έρχεται για άλλη μια χρονιά η ημερομηνία (Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου) που ο Γραμμένος ντύνεται Βαλεντίνος, φωνάζει τους φίλους του και φτιάχνουν μια βραδιά που την καταγράφουν σε βίντεο και που αν είστε τυχεροί, μπορεί να πέσει στα χέρια σας.

Δείτε εδώ περισσότερα για το live

Anti – valentines events

Παρουσίαση_ Όλα είναι ερωτικά

13/2

Το περιοδικό Τεφλόν γιορτάζει τη δεύτερη έκδοση του τομίδιου ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ των Johanna Hedva, Καίης Καίει και μκχ και σας καλεί σε έναν μαραθώνιο ερωτικών και αντι-βαλεντινικών αναγνώσεων την Τρίτη και 13 του Φλεβάρη στις 19.00.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Kαι για τους εργένηδες…

Ραντεβού στα τυφλά με ένα βιβλίο! Μια βραδιά για τους βιβλιόφιλους εργένηδες

Έξοδος στην Αθήνα

13/2

Την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, το Λεξικοπωλείο και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσκαλούν τους εργένηδες σε μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στα λογοτεχνικά καρδιοχτύπια και στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;