Νίκος Μακρόπουλος: «Η τραπ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο - Δεν την κατακρίνω, αλλά στεναχωριέμαι»
Ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και την τελευταία τους επικοινωνία, ενώ αναφέρθηκε και στην τραπ μουσική.

 

Ο Νίκος Μακρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «The 2night Show» και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Εκεί, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά που έφυγε τον Δεκέμβριο από τη ζωή, αλλά και στην τραπ μουσική.

Ο Νίκος Μακρόπουλος αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που μίλησε με τον Βασίλη Καρρά και αποκάλυψε μία επιθυμία που του είχε εκφράσει ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής λίγο πριν φύγει από τη ζωή, σε μία πολύ δυνατή στιγμή που είχαν οι δυο τους, κατά την τελευταία επικοινωνία τους. Ο λόγος για το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο “Λάθος καρδιά γυρεύω”, που κυκλοφορεί σε στίχους του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Η σχέση με τον Βασίλη είναι γνωστή, έχουμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, έχουμε πάει Αυστραλία μαζί. Είχαμε μια σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης Καρράς ήξερε πολύ καλά τι έχει. Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει “Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου”. Άρχισε να κλαίει και άρχισα να κλαίω κι εγώ. Έκλαιγα συγκλονισμένος. Κλείσαμε το τηλέφωνο, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Σε ευχαριστώ πολύ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Και πάλι αρχίσαμε να κλαίμε και κλείσαμε το τηλέφωνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε», είπε ο Νίκος Μαρκόπουλος και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ήταν μόνο επιθυμία του, μου είπε επί λέξη “Είναι ένα τραγούδι που δεν πρόλαβα το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ”. Δεν το έγραψε για μένα. Το έγραψε για εκείνον. Έμεινα συγκλονισμένος με το τηλέφωνο αυτό. Δεν το έχω αγγίξει καν. Περίμενα να κλείσουν 40 μέρες του Βασίλη και σεβάστηκα αυτό. Εγώ αυτό που είπα και στο μαγαζί και ήταν τα 40 του, έκλεισα με ένα τραγούδι του γιατί έτσι θέλω να μας θυμάται, με χαμόγελο. Γιατί πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη ο Βασίλης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Μακρόπουλος σχολίασε την τραπ τονίζοντας πως το παιδί του μεγάλωσε ακούγοντας ραπ.

«Μέχρι τη ραπ υπήρχε πραγματικά κάποιος προβληματισμός. Στην τραπ έχουν αλλάξει τα πράγματα λιγάκι. Εμένα με σταναχωρεί αυτό. Με στεναχωρεί ότι τα καινούρια παιδιά και οι και καινούριες γενιές μεγαλώνουν με πρότυπα τα ναρκωτικά, τις ληστείες, τα όπλα, το παρεμπόριο και όλα αυτά» είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συμπλήρωσε:

«(Η ραπ) είχε να κάνει με άλλα πράγματα. Είχε να κάνει με κοινωνικά ζητήματα- είχανε να πουν κάτι τα παιδιά. Δεν ήταν η διασκέδασή μου αυτό, όμως η τραπ πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν την κατακρίνω, αλλά στεναχωριέμαι».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;