Συνεργασία Disney και Epic για τη δημιουργία νέου σύμπαντος παιχνιδιών με επίκεντρο το Fortnite
Η συμφωνία περιλαμβάνει και επένδυση ύψους 1,5 δισ. δολαρίων για την αγορά μετοχών της Epic.

Η The Walt Disney Company και η Epic Games ανακοίνωσαν μία συμφωνία μαμούθ με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου σύμπαντος παιχνιδιών με επίκεντρο το Fortnite και τους χαρακτήρες της Disney. Όπως γράφει και το επίσημο δελτίο τύπου: «Η The Walt Disney Company και η Epic Games θα συνεργαστούν σε ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, που θα επεκτείνει περαιτέρω την εμβέλεια των αγαπημένων ιστοριών και εμπειριών της Disney».

Παράλληλα, η συμφωνία περιλαμβάνει και επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πλευράς της Disney, για την απόκτηση μετοχικού μεριδίου στην Epic Games

Εκτός όμως από τη συνεργασία με το Fortnite, το νέο αυτό σύμπαν θα προσφέρει και πολλές νέες ευκαιρίες στους καταναλωτές να παίξουν, να παρακολουθήσουν, να αγοράσουν και να ασχοληθούν με το περιεχόμενο και τους χαρακτήρες από τις ιστορίες της Disney, της Pixar, της Marvel, των Star Wars, του Avatar και όχι μόνο με την βοήθεια της Unreal Engine, της κορυφαίας μηχανής γραφικών της Epic.

«Η νέα συναρπαστική σχέση μας με την Epic Games θα φέρει κοντά τα αγαπημένα brands και franchises της Disney, με το εξαιρετικά δημοφιλές Fortnite, σε ένα νέο μεταμορφωτικό σύμπαν παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. H συμφωνία αυτή σηματοδοτεί το μεγαλύτερο “άνοιγμα” της Disney στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη και την επέκτασή μας. Ανυπομονούμε για τους θαυμαστές μας να βιώσουν τις ιστορίες της Disney και τους κόσμους που αγαπούν με πρωτοποριακούς νέους τρόπους», δήλωσε ο CEO της Disney, Bob Iger.

Nα θυμίσουμε ότι η Disney ήταν η πρώτη εταιρεία που προχώρησε σε crossover συνεργασία με την Epic Games και το Fortnite, πίσω στην 4η σεζόν του παιχνιδιού το 2018, με το Fortnite Infinity Gauntlet Limited Time Mashup, που για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα είχε δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να αντιμετωπίσουν τον Thanos με τα πετράδια της Αιωνιότητας.

Ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι εκείνη του skin της Ahsoka Tano πριν από τέσσερις μήνες.

«Η Disney ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες που πίστεψαν στη δυναμική της ένωσης των κόσμων τους, με τους δικούς μας στο Fortnite, ενώ χρησιμοποιεί και την Unreal Engine σε όλο της το gaming portfolio. Τώρα συνεργαζόμαστε σε κάτι εντελώς νέο για να δημιουργήσουμε ένα μόνιμο, ανοιχτό και λειτουργικό οικοσύστημα που θα ενώσει τις κοινότητες της Disney και του Fortnite», δήλωσε από την πλευρά του ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
0'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;