Φήμη: Ετοιμάζεται Elden Ring για smartphones;
Αυτό ισχυρίζεται ρεπορτάζ του Reuters.

Αν είσαι gamer το Elden Ring δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο τίτλος της From Software έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς, ενώ έχει σαρώσει τα βραβεία της βιομηχανίας κερδίζοντας τόσο τα Τhe Game Awards, όσο και τα Steam Awards το 2022 που κυκλοφόρησε. H είδηση όμως δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι ότι μπορεί να πλησιάζει η στιγμή που θα μπορείς να παίξεις το Elden Ring και στο smartphone σου. 

Σύμφωνα με άρθρο του Reuters, η κινεζική Tencent ετοιμάζει μία ειδική έκδοση για κινητά τηλέφωνα. Το ρεπορτάζ που επικαλείται πληροφορίες από τρεις ανθρώπους που γνωρίζουν το project, ισχυρίζεται ότι η Tencent απέκτησε τα δικαιώματα του τίτλου, αλλά και το 16% της From Software με σκοπό να μεταφέρει το Elden Ring ως free-to-play εμπειρία με in-app αγορές στα smartphones, προκειμένου να ανταγωνιστεί το Genshin Impact της ανταγωνίστριας miHoYo. 

Η Tencent δεν έχει παραδεχτεί επίσημα ότι εργάζεται πάνω στο project, όμως, σύμφωνα με τις πηγές, μία ομάδα 12 developers αναπτύσσει τον τίτλο αν και η πρόοδος είναι αργή, καθώς το Elden Ring ήταν σχεδιασμένο ως μία premium εμπειρία επί πληρωμή, και δεν ταιριάζει με το επιχειρηματικό μοντέλο της Tencent.

Πρόσφατα η Tencent αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μεταφορά του Nier: Automata της Capcom για αντίστοιχους λόγους, όμως η εταιρεία ψάχνει για το επόμενο “big hit”, καθώς η (συνεχιζόμενη) επιτυχία των PUBG και το League of Legends: Wild Rift δεν αρκεί για να καλύψει τους οικονομικούς στόχους της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
0'
77 - 60
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;