Μάιλι Σάιρους: «Δεν νομίζω ότι ξέχασα κανέναν. Αλλά μπορεί να ξέχασα τα εσώρουχα»
Η Μάιλι Σάιρους είναι επίσημα δύο φορές νικήτρια Grammy, ενώ το τραγούδι «Flowers» είναι και επίσημα η ηχογράφηση της χρονιάς.

Η Μάιλι Σάιρους είναι επίσημα δύο φορές νικήτρια Grammy, ενώ το τραγούδι «Flowers» είναι και επίσημα η ηχογράφηση της χρονιάς.

Η 31χρονη τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους  ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Grammy για την επιτυχία της του 2023 και έκανε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει «όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε», ενώ συμπεριέλαβε και μια γλυκιά προσφώνηση στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν στο σπίτι. Σημειώνεται, όμως, ότι δεν ευχαρίστησε τον πατέρα της και σταρ της κάντρι μουσικής, Μπίλι Ρέι Σάιρους.

«Αυτό το βραβείο είναι καταπληκτικό. Αλλά πραγματικά ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα, γιατί η ζωή μου ήταν όμορφη χθες. Δεν θα πάρουν όλοι στον κόσμο ένα Grammy, αλλά όλοι σε αυτόν τον κόσμο είναι θεαματικοί», είπε, πριν προσθέσει γελώντας ότι «γι’ αυτό σας παρακαλώ μην νομίζετε ότι αυτό είναι σημαντικό, αν και είναι πολύ σημαντικό, σωστά παιδιά;”.

Δεν νομίζω ότι ξέχασα κανέναν. Αλλά μπορεί να ξέχασα τα εσώρουχα. Αντίο!», είπε χαριτολογώντας καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της και το κοινό άρχισε να γελά και να χειροκροτεί.

Το «Flowers» κέρδισε το «What Was I Made For?» της Billie Eilish, το «Not Strong Enough» των Boygenius, το «Worship» του Jon Batiste, το «Vampire» της Olivia Rodrigo, το “Kill Bill” της SZA, το “Anti-Hero” της Τέιλορ Σουίφτ και το “On My Mama” της Victoria Monét για να πάρει το μεγάλο βραβείο, το οποίο τιμά τη συνολική παραγωγή ενός τραγουδιού.

Το χτένισμα της 31χρονης  δίχασε το διαδίκτυο, με πολλούς να το συγκρίνουν με αυτό της Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία είχε χλευαστεί για το φαινομενικά άκαμπτο και ακίνητο look της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;