Βραβεία Grammy 2024: Η συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν - «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ»
Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στα Grammy 2024 έρχεται τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια σε έναν αγώνα χόκεϊ .

Το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς στην Τέιλορ Σουίφτ, απένειμε η Σελίν Ντιόν στην τελετή απονομής των 66ων βραβείων Grammy. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή των μουσικών βραβείων παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και την έχουν αποσύρει από τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

Το κοινό καταχειροκρότησε την Σελίν Ντιόν η οποία έχει κερδίσει και η ίδια αυτό το βραβείο πριν από 27 χρόνια και είναι ένα από τα συνολικά πέντε βραβεία που έχει κερδίσει.  Η Καναδή τραγουδίστρια διαγνώστηκε με μια σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια. Η διάγνωση της Σελίν Ντιόν με Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS) έγινε στα τέλη του 2022.

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σε λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» είπε η Σελίν Ντιόν.

Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στα Grammy 2024 έρχεται τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια σε έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας το Νοέμβριο του 2023. Η παρουσία της στον αθλητικό αγώνα ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε μέσα σε τρεισήμισι χρόνια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;