Bridgerton: Ο Κόλιν και η Πενέλοπε στο επίκεντρο της τρίτη σεζόν - Δείτε το sneak peak
Το Netflix κυκλοφόρησε ένα sneak peak από την τρίτη σεζόν του «Bridgerton».

Η επιτυχημένη σειρά του Netflixτο «Bridgerton», επιστρέφει με την τρίτη σεζόν της, η οποία θα επικεντρωθεί στο ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στην Πενέλοπε και τον Κόλιν.

Πριν από λίγο καιρό η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι τα πρώτα 8 επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν στις 16 Μαΐου του 2024 και τα υπόλοιπα 4 αργότερα, στις 13 Ιουνίου 2024, ενώ την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε ένα sneak peak από μία έντονη στιγμή ανάμεσα στο υποψήφιο ζευγάρι της τρίτης σεζόν του Bridgerton.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το Netflix μέχρι στιγμής ηPenelope Featherington (Nicola Coughlan) έχει τελικά εγκαταλείψει το μακροχρόνιο φλερτ της με τον Colin Bridgerton (Luke Newton), αφού άκουσε τα απαξιωτικά λόγια του γι’ αυτήν την προηγούμενη σεζόν.

Έχει, ωστόσο, αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να πάρει έναν σύζυγο, κατά προτίμηση κάποιον που θα της παρέχει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίσει τη διπλή της ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τη μητέρα και τις αδελφές της. Όμως, στερούμενη αυτοπεποίθησης, οι προσπάθειες της στον γάμο αποτυγχάνουν θεαματικά.

Εντωμεταξύ, ο Colin έχει επιστρέψει από τα καλοκαιρινά του ταξίδια, αλλά απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι εκείνη, το μόνο άτομο που πάντα τον εκτιμούσε όπως ήταν, του δείχνει την ψυχρή πλευρά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Ανυπομονώντας να ξανακερδίσει τη φιλία της, προσφέρεται να την καθοδηγήσει στους τρόπους της αυτοπεποίθησης για να τη βοηθήσει να βρει σύζυγο αυτή τη σεζόν. Αλλά όταν τα μαθήματά του αρχίζουν να λειτουργούν υπερβολικά καλά, πρέπει να παλέψει με το αν τα αισθήματά του για την Penelope είναι πραγματικά απλώς φιλικά.

Στο sneak peak βλέπουμε μία έντονη στιγμή «μαθημάτων φλερτ», όπου οι δύο πρωταγωνιστές αμφιταλαντεύονται εμφανώς ανάμεσα στο αν τα συναισθήματά τους είναι ερωτικά ή όχι, ενώ η στιγμή διακόπτεται κάπως απότομα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;