Έμα Στόουν: Ξέσπασε σε κλάματα και αγκάλιασε θαυμαστή της με αυτισμό
«Νομίζω ότι και η Μπέλα είναι μια γυναίκα που απολαμβάνει τη ζωή απαλλαγμένη από κοινωνικές νόρμες και με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο»

Η Έμα Στόουν λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ερωταπαντήσεων για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things», όταν ένας θαυμαστής της στο φάσμα του αυτισμού, μίλησε στην ηθοποιό για την «μοναχική του ζωή στα σχολικά χρόνια» και πόσο εκείνη τον βοήθησε βλέποντας την ταινία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 35χρονη ηθοποιός ήταν τόσο συγκινημένη που κάποια στιγμή κατέβηκε από την σκηνή και αγκάλιασε τον θαυμαστή της ακούγοντας την εξομολόγησή του.

«Παρακολουθώ την καριέρα σου τα τελευταία 12 χρόνια. Λατρεύω το “Poor Things” και το έχω δει έξι φορές. Προκαλείς ηλεκτρισμό στην οθόνη σε κάθε σου παράσταση και ό,τι δημιουργείς είναι πάντα αγνό και ειλικρινές.

Πραγματικά ερωτεύτηκα την καρδιά σου, την αυτοπεποίθησή σου, τη δύναμή σου, το πώς υπερασπίζεσαι την ψυχική υγεία. Μεγαλώνοντας ως ένα από τα ελάχιστα αυτιστικά παιδιά στο σχολείο, ένιωθα μόνος και ανήμπορος να κάνω φίλους και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έμπαινα κρυφά σε μια αίθουσα υπολογιστών για να παρακολουθήσω τα παλιά σου σκετς στο Saturday Night Live.

Κάποιες φορές μιλούσες για την ανασφάλεια που ένιωθες επειδή δεν αποφοίτησες από το λύκειο και δεν πήγες στο κολέγιο, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ η άνεσή σου και η ασφάλεια που μου μετέδιδες αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο θαυμαστής.

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound – Laura Bit

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, καθώς η Έμα Στόουν ξέσπασε σε κλάματα και κατέβηκε από τη σκηνή για να τον πάρει μια αγκαλιά και απάντησε σε ερώτησή του για την ταινία λέγοντας:

«Νομίζω ότι και η Μπέλα είναι μια γυναίκα που απολαμβάνει τη ζωή απαλλαγμένη από κοινωνικές νόρμες και με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο. Βλέπει το καλό και το κακό εξίσου και είναι γοητευμένη από αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή. Δεν μοιάζει με κανέναν άλλον, και αυτό είναι βαθιά εμπνευσμένο και με έχει αγγίξει πιο βαθιά» ανέφερε η ηθοποιός.

ιαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;