Γιώργος Λάνθιμος: Η live αντίδρασή του όταν έμαθε ότι δύο θεατές έφυγαν στα μισά του Poor Things από τον κινηματογράφο
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Λάνθιμος ενημερώθηκε από τη δημοσιογράφο, πως δυο άνθρωποι έφυγαν από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της ταινίας Poor Things.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το βράδυ της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, κατά το οποίο ο Γιώργος Λάνθιμος παρέλαβε το δικό του βραβείο για τη σκηνοθεσία του Poor Things, στην κατηγορία Κωμωδία/Μιούζικαλ. Η ταινία του έχει γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης σε σινεφίλ φόρουμ και τα σχόλια δεν είναι πάντοτε θετικά.

Βέβαια για την ιστορία τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1) η ταινία απέσπασε ακόμη ένα βραβείο για την ερμηνεία της Emma Stone στα Critics Choice Awards 2024. Είναι το δεύτερο για την κινηματογραφική Bella Baxter, καθώς στις Χρυσές Σφαίρες έλαβε το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία στις Χρυσές Σφαίρες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Λάνθιμος ενημερώθηκε από τη δημοσιογράφο, πως δυο άνθρωποι έφυγαν από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της ταινίας Poor Things συμπληρώνοντας ότι το έμαθε από δυο φίλους της, ενώ η ίδια λάτρεψε την ταινία. Ο σκηνοθέτης με χιούμορ της απάντησε με την ερώτηση: «Μόνο δυο άνθρωποι; Αυτό είναι τέλειο».

Όταν ακολούθησε μία δεύτερη ερώτηση από την ίδια δημοσιογράφο για το πώς μπορεί να είναι τόσο συνειδητοποιημένος όταν σκηνοθετεί μία ταινία ότι δεν πρόκειται να έχει καθολική λατρεία και θετικά σχόλια, ο Γιώργος Λάνθιμος απάντησε πιο αναλυτικά.

«Δεν μπορείς -δηλαδή μπορείς- να φτιάξεις μια ταινία που θα αγαπήσουν όλοι, αλλά δεν νομίζω πως αυτές είναι οι ταινίες που κάνουν τις σωστές ερωτήσεις ή εξερευνούν τα σωστά θέματα. Ή μάλλον όχι τα “σωστά”, αλλά αυτά που με ενδιαφέρουν».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;