Διονύσης Ατζαράκης: Το νέο viral video για τον «Ελληνάρα» που κρίνει το έργο του Λάνθιμου
Ο Διονύσης Ατζαράκης στο νέο viral βίντεο μετατρέπεται στον «Ελληνάρα» που σχολιάζει το «Poor Things» και «δίνει ρέστα».

Ο Διονύσης Ατζαράκηςο αγαπημένος YouTuber που τα αστεία video του κάνουν κάθε φορά «θραύση», επέστρεψε με νέο video, στο οποίο ασχολείται με πιο «hot» θέμα της εβδομάδας. Φυσικά, αυτό δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Σφαίρα που απέσπασε τα ξημερώματα τη Δευτέρας (8/1) η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, το «Poor Things».

Στο νέο του βίντεο επέστρεψε ο Διονύσης Ατζαράκης τρολάρει τον «Ελληνάρα», ο οποίος «θάβει» τη νέα ταινία του Λάνθιμου χωρίς καν να… την έχει δει! Συγκεκριμένα, ο κωμικός κάθεται σε έναν καναπέ κρατώντας έναν φραπέ και ένα κομπολόι, ενώ παράλληλα μασάει επιδεικτικά τσίχλα. Με δήθεν ειρωνική διάθεση, ειρωνεύεται τη διάκριση του Έλληνα σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες με τις βραβεύσεις για το «Poor Things» και την Έμμα Στόουν.

«Χρυσή Σφαίρα ο Λάνθιμος, όρσε τα έργα σου διοίκηση. Δεν έχω δει την ταινία αλλά έχω δει το τρέιλερ και κόβει το μάτι μου. Τι να δω, που είναι εκεί η Έμμα Στόουν με τον Χαλκ και χορεύει σαν παρτσακλό;» είπε στην αρχή ο YouTuber, απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχεται από κάποιον άλλο.

Ωστόσο, όταν στη συνέχεια δέχεται ερώτηση για το αν έχει δει κάποια άλλη ταινία μπερδεύει τον «Αστακό» με τον αστακό που δοκίμασε η παρέα του κάποια στιγμή, ενώ μπερδεύει και τον Γιώργο Λάνθιμο με τον Άνθιμο Ανανιάδη. Έτσι, ο «Ελληνάρας» του βίντεο αποδεικνύει με με χιουμοριστικό τρόπο ότι τελικά η μόνη δουλειά του Γιώργου Λάνθιμου που έχει δει είναι το video clip του Σάκη Ρουβά για το «Θέλεις ή δε Θέλεις».

Σε ένα άλλο σημείο εμφανίζεται να λέει εμφανώς εκνευρισμένος στην κάμερα:

«Δεν τα μπορώ αυτά που κάνει τα ξενόφερτα τα ανώμαλα, δες ελληνικές ταινίες να ανοίξει το μάτι σου, τον Καζαντζάκη, τον Καπετάν Μιχάλη, τους 300. Να μάθεις λίγο ιστορία» συνεχίζει.

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χαίρεται που ένας Έλληνας πετυχαίνει στο εξωτερικό, απάντησε:

«Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα φίλε. Τι λέει ο φλώρος ότι δεν υπάρχουν στούντιο στην Ελλάδα; Να τον πάω εγώ Γκάζι Μεταξουργείο…».

Το χιουμοριστικό βίντεο του Διονύση Ατζαράκη ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/1), διαρκεί λίγο περισσότερο από 1 λεπτό και έχει ήδη συγκεντρώσει παραπάνω από 49.000 προβολές στο YouTube.

Δείτε το εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;