TikTok: Κάντε το τεστ με την κέτσαπ για να δείτε αν η αγάπη σας είναι αληθινή
Μέσα σε δύο βήματα, το «τεστ κέτσαπ» υπόσχεται να σας «μαρτυρήσει» αν σας αγαπάει ο σύντροφός σας!

Άλλο ένα trend του TikTok γίνεται viral. Αυτή την φορά, η Gen Z επινόησε ένα τεστ για να δει αν η αγάπη δύο συντρόφων είναι αληθινή

Το λεγόμενο «τεστ κέτσαπ», το οποίο έχει δοκιμαστεί από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιεί τη γνωστή, οικιακή σάλτσα για να δοκιμάσει τον εκάστοτε σύντροφο.

Το τεστ είναι απλό: Μία γυναίκα ρίχνει κέτσαπ στον πάγκο της κουζίνας και ζητά από τον σύντροφό της να το καθαρίσει. Αν είναι πρόθυμος να το καθαρίσει, τότε περνά το τεστ.

Με περισσότερες από 150 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, το τεστ έχει προκαλέσει χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιλαμβάνει δύο πολύ απλά βήματα.

 

@lanaiathefairy Why do yall choose to date men with iq scores of 20…? 💀💀😭 pls. #ketchuptest #ketchup #boyfriend #fyp #cleaningupketchup ♬ New Home – Frozen Silence

Πρώτα, οι γυναίκες ρίχνουν τη σάλτσα πάνω από μια επιφάνεια κουζίνας. Στη συνέχεια ζητούν από τους συντρόφους τους να το καθαρίσουν και, αν το κάνουν, περνούν το τεστ.

Ο προκάτοχός του, η «θεωρία της φλούδας πορτοκαλιού», δοκίμαζε τις σχέσεις με έναν παρόμοιο τρόπο. Η φράση αυτή είναι ένας γενικός όρος για τους συντρόφους που κάνουν μικρές πράξεις αγάπης που ελαφρύνουν το φορτίο του συντρόφου τους. Η «spin-off» τάση, το τεστ με την κέτσαπ, απαιτεί μια μικρή πράξη εξυπηρέτησης.

Ωστόσο, το viral τεστ έτυχε αρνητικής υποδοχής στο Χ (πρώην Twitter), με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να καταλάβει κάποιος αν μια ρομαντική σχέση είναι γνήσια ή όχι.

 

@nickandant Did my bf pass the ketchup test? 😒🥴 #ketchupchallenge #ketchupprank #couples #reaction ♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

«Αν χρησιμοποιείτε το TikTok για να δοκιμάσετε τη σχέση σας, θα έχετε αυτό που σας αξίζει», έγραψε ένας χρήστης.

«Αυτές οι ανούσιες δημόσιες εμφανίσεις για μερικά κλικ θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε μακροπρόθεσμη ζημιά στην ιδιωτική τους ζωή», πρόσθεσε ένας άλλος.

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Φτάσαμε επιτέλους στο στάδιο της ανάπτυξης του πολιτισμού μας, όπου μπορούμε να συνδέσουμε τις σάλτσες των τροφίμων με τις τύχες της ερωτικής μας ζωής».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;